Hansaprint Oy

Hansaprint on myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin, tilojen sisustamisen, markkinointilogistiikan ja erilaistan painopalvelujen moniosaaja. Palvelemme asiakkaitamme laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla.

  • Myymälä- ja tapahtumamarkkinointi. Oli kyseessä myymälämarkkinointi, tuotelanseeraus, ilmeen uudistaminen tai tapahtuman visuaalinen ilme ja opasteet, löydät ratkaisun Hansaprintin palveluista.
  • Toimitilan ja julkisen tilan sisustus. Kun halutaan tehdä tilasta toimiva, viihtyisä ja persoonallinen tarjoaa Hansaprint tarvittaessa ratkaisut, vaikka avaimet käteen periaatteella.
  • Kirjat ja tuotemanuaalit. Tarvelähtöinen ratkaisumme sopii erinomaisesti kirjankustantajien nykyiseen tarpeeseen. Teollisuudelle keskeistä on täsmälleen oikean manuaalin saaminen tuotantoon, juuri oikeaan aikaan. Tästä Hansaprintillä on pitkä kokemus.
  • Suoramarkkinointi. Tarkasti kohdennettu ja personoitu tai vaikka joka savuun jakelu, tarjoamme koko skaalan.
  • Kuvastot ja aikakauslehdet. Kuvastot ovat edelleen loistava väline kiinnostuksen herättämiseen, ja mikään ei voita painetun aikakauslehden lukukokemusta.
  • Markkinointilogistiikka. Sähköinen ratkaisu fyysisten markkinointimateriaalien hallintaan, tilaamiseen ja toimittamiseen.

Edellisten lisäksi tuotamme palveluita turvapainotuotteisiin ja lomakkeisiin. Sähköiset tilausjärjestelmät täydentävät monikanavaista asiakaspalveluamme.

Meille asiakkaamme tarpeiden tunnistaminen ja täyttäminen ovat kaiken tekemisemme keskiö. Palvelumme on asiakkaamme näkökulmasta usein osa isompaa kokonaisuutta. Haemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutusmallit, joilla Hansaprintin tuotteet ja palvelut tukevat asiakkaan kokonaisprosessia mahdollisimman saumattomasti ja kustannustehokkaasti.

Hansaprint on osa TS-yhtymä -mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa. Myynnin ja asiakaspalvelun toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa ja Turengissa. Tuotanto on keskitetty Turenkiin. Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Turussa ja Helsingissä. Lisäksi Hansaprintillä on laaja ja monipuolinen alihankintaverkosto.

Halutessasi saat lisää tietoa Hansaprintistä:

info@hansaprint.fi

Puh. +358 10 5422, Sähköposti: etunimi.sukunimi@hansaprint.fi

Ota yhteyttä lomakkeella