Hansaprint Oy

Hansaprint on suomalainen painamisen ja tulostamisen moniosaaja.

Palvelemme asiakkaitamme laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Perinteistä painamista edustaa muun muassa osoitteeton suoramarkkinointi, aikakauslehdet ja kuvastot. Tulostamalla toteutamme asiakkaillemme näyttävää myymälämarkkinointia, tarpeeseen pohjautuvaa tuotantopalvelua kuten kirjoja ja manuaaleja kustantajille ja teollisuudelle sekä monia muita painotuotteita.

Tarjoamme myös painotuotteisiin liittyviä palveluja suunnittelusta asennukseen, sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Sähköiset tilausjärjestelmät täydentävät monikanavaista asiakaspalveluamme.

Meille asiakkaamme tarpeiden tunnistaminen ja täyttäminen ovat kaiken tekemisemme keskiö. Palvelumme on asiakkaamme näkökulmasta usein osa isompaa kokonaisuutta. Haemme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa toteutusmallit, joilla Hansaprintin tuotteet ja palvelut tukevat asiakkaan kokonaisprosessia mahdollisimman saumattomasti ja kustannustehokkaasti.

Hansaprint on osa TS-yhtymä -mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa. Myynnin ja asiakaspalvelun toimipisteet ovat Vantaalla, Turussa ja Turengissa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Turussa (perinteinen painaminen) ja Turengissa (digitaalinen tulostaminen). Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Turussa ja Helsingissä.
Halutessasi saat lisää tietoa Hansaprintistä:

marcom@hansaprint.fi

Puh. +358 10 5422, Sähköposti: etunimi.sukunimi@hansaprint.fi