Kuljeta yhtenäistä tunnelmaa toimiston halki tai tuo jokaiseen tilaan oma persoonallinen säväys. Nyt voit luoda toimistoosi haluamasi fiiliksen helposti kustomoiduilla tapeteilla. Hansaprint toteuttaa kaikki toiveesi toimiston viihtyvyyden luomiseksi.

Kustomoitu tapetti antaa rajattomat mahdollisuudet tilan sisustukseen. Se on myös erittäin kustannustehokas tapa raikastaa toimiston ilmettä. Tulostamme yli 3 metriä leveälle tapetille halutun maisemakuvan, värin tai vaikka brändi-ilmeen, juuri omaan tyyliisi sopivaksi. Tapetit asennetaan yhdessä osassa, joten häiritseviä saumoja ei näy pidemmälläkään käytävällä. Otamme innolla vastaan haastavatkin pituudet. Olemme toteuttaneet tilaustyönä jopa 28 metriä pitkän tapetin, mikä on epävirallinen maailmanennätyksemme.

Tapettimme on polyesteripohjainen ja pinnaltaan kankaanomainen. Palveluumme kuuluu tilojen mittaus, kuvat toiveesi mukaisesti ja tapettien asennus. Huolehdimme siitä, että lopputulos täyttää vaativimmatkin odotukset – joskus jopa ylittäen ne.

Hansaprintiltä tapetit myös omasta valokuvasta
Tunnelmaa toimitiloihin maisematapetilla

Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ihastu toteutuksiimme kuvien kautta.

Nyt on oikea aika päivittää toimiston ilme, jotta henkilöstön on mukava palata takaisin toimistoon, kun sen aika taas koittaa. Jorma Nylander, puh. 043 825 7660 ja s-posti jorma.nylander@hansaprint.fi, ja Pekka Meriläinen, puh. 040 539 8599 ja s-posti pekka.merilainen@hansaprint.fi, vastaavat mielellään kysymyksiisi toimistosisustuksesta.