Markkinointiesitteiden tarve on kehittynyt suuntaan, jossa asiakkaat tilaavat aiempaa pienempiä painosmääriä. Esitteiden tiedot päivittyvät usein ja tarpeettomia kappaleita halutaan välttää. Esitteissä edellytetään korkeaa painotuslaatua, joka on perinteisesti saavutettu offset-painatuksella. Kappalehinta saattaa kuitenkin pienissä tilausmäärissä kohota korkeaksi. Siksi olemme Hansaprintillä investoineet uusimpaan tulostustekniikkaan, jotta myös pienemmät esitemäärät saadaan painettua totutulla laadulla – kustannustehokkaasti.

Laitekantaamme piristää nyt kaksi uutta arkkitulostinta, jotka takaavat tasaisen ja korkean painolaadun. Asiakkaille tämä tarkoittaa mahdollisuutta välttää hukkaa ja saada kustannustehokas kappalehinta myös pienille erille. Tulostamiseen integroitu stiftaus mahdollistaa vihkojen tulostamisen ja jälkikäsittelyn yhdellä työvaiheella, joten saat tilauksesi nopeaan toimitukseen!

Lisäksi laiteinvestointi lisää mahdollisuuksia tehosteiden osalta. Peittovalkoisella ja kirkkaalla lisävärillä saamme aikaan upeita tehosteita niin kirjan kansiin kuin esitteisiinkin. Lisävärit ovat erottuva efekti painotuotteissa ja lisäävät painotuotteen huomioarvoa.


Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan lisää. Jorma Nylander
vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse +358 10 542 3458 tai sähköpostilla jorma.nylander@hansaprint.fi.