Hansaprint oli mukana toteuttamassa Suomalaisen Kirjakaupan joulufasadia. Helsingin Aleksanterinkadun lippulaivakauppa sai uuden ilmeen punaisilla nauhoilla, ruseteilla ja jouluisella markiisilla. Hansaprintin nopean ja saumattoman kommunikaation avulla myymälästä saatiin paketoitua Lahjakauppa alta aikayksikön. Jouluseinä on oiva esimerkki, miten myymälänäkyvyydellä tuodaan iloa ja eloa kaupungin keskustaan.

Hansaprintillä on runsaasti kokemusta ja osaamista myymäläympäristöön sopivista ratkaisuista. Haluamme tarjota brändeille uniikkeja ja mieleenpainuvia myymälänäkyvyyden toteutuksia. Autamme brändiäsi erottumaan joukosta. Meiltä saat apua niin suunnittelussa, toteutuksessa kuin materiaalien valinnassakin.

Lidlin jouluinen Markkinapääty muotoiltiin 3D-suunnitteluosaamisemme avulla ja valmistettiin myymälöihin soveltuvasta kosteutta kestävästä uudesta levymateriaalista. Myymälöissä korostuu jouluisa markkinahenki tämän tuotteen avulla. Laajasta valikoimastamme löydät sinulle sopivia vaihtoehtoja huomiota herättävään esillepanoon myymälässä. Käy tutustumassa ratkaisuihimme!

Harri Kalliokoski vastaa mielellään kysymyksiin puhelimitse 050 557 8587 tai sähköpostilla harri.kalliokoski@hansaprint.fi.