Hansaprintin palveluilla ratkaiset toimistotilojen käytännön haasteet onnistuneesti sekä tyylikkäästi. Tarkastelemme asiakkaiden tarpeita ja toiveita kokonaisvaltaisesti, jotta takaamme parhaimman lopputuloksen. Vastaamme sisustusvaihtoehtojen suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Nodetec Oy:n toimistotilaprojektissa lähdimme liikkeelle asiakkaan tarpeesta löytää ratkaisuja estämään auringon häikäisyä. Perehdyttyämme tilanteeseen selvisi, että toimistotilat kaipaavat kipeästi myös pintoja, jotka estäisivät kaikua. Ryhdyimme heti hommiin projektin yhteistyökumppaneidemme Antalis Oy:n ja Riemusta Oy:n kanssa.

 

Kun aurinko porottaa kirkkaalta taivaalta sisätiloihin, ikkunoita ei aina tarvitse peittää tummilla verhoilla. Siihen löytyy kätevä ratkaisu ikkunakalvoista, jotka päästävät luonnonvalon sisään ilman haittoja. Asensimme Nodetecin toimitilojen isoihin ikkunoihin kalvot, jotka estävät häikäisyä ja liiallista lämmön kertymistä sisätilaan.

 

Sisustusmateriaaleilla saadaan lämpimämpää tunnelmaa ja lisätään viihtyvyyttä, mutta niillä on myös tärkeä tavoite: parantaa tilan akustiikkaa. Tätä varten tuotimme pitkälle käytävälle näyttävän tekstiilitapetin, johon tulostimme Helsinki-aiheisen panoraamakuvan. Tapetin päälle kiinnitimme asiakkaan liikemerkin kohokuvana. Lisäksi lisäsimme työskentelytilaan asiakkaan brändi-ilmeellä tulostetut akustiikkalevyt ja ripustimme kattoon akustiikkakangasta, jotka molemmat tehokkaasti vaimentavat kaikua.

Asiakkaamme oli tyytyväinen työhön ja piti ratkaisuja hyödyllisinä. Erityisesti akustiikka parani toimitilojen seinävieruspaikoilla, joissa tilan ääni kimposi ennen seinästä.
Hansaprintin kanssa oli helppo asioida. Suunnittelu, selkeät ehdotukset ja asennus hoidettiin tyylikkäästi”, kertoo Nodetecin toimitusjohtaja Valtteri Vaarsalo.

 

Kun toimitilojesi sisustusilme kaipaa piristystä, saat Hansaprintiltä kaiken tarvittavan. Me vastaamme suunnittelusta, valmistuksesta ja asennuksesta. Lisää tietoa saat Teppo Launiaiselta puh. +358 50 337 7824.