Uusia kykyjä Hansaprintin myyntijoukkueeseen!

Haluamme toivottaa tervetulleeksi monipuoliseen ja osaavaan joukkoomme kaksi uutta myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista, Peppi Pitkäsen ja Jorma Nylanderin. Molemmat aloittavat työnsä myyntipäällikköinä Vantaan konttorilla maanantaina 1. huhtikuuta.

Suurkuvatulostus, myymälämarkkinoinnin tuotteet sekä sisustuksen ja toimitilojen ilmeen ratkaisut ja näihin liittyvien palveluiden tarve on selvässä kasvussa. Tarvitsemme lisää osaavia ja ratkaisuhakuisia ammattilaisia palvelemaan asiakkaitamme, ideoimaan uusia näyttäviä tuotteita ja auttamaan toimivien palvelujen integroinnissa kokonaisuuteen.

Jorma Nylander on graafisen toimialan moniottelija, hänellä on pitkä kokemus alalta ja hän tuntee sekä kumppanit, toimittajat, kilpailijat ja ison joukon asiakkaita vuosien takaa. Jormasta kuulette lisää pian, häntä tekisi mieli kuvailla laskuvarjojääkärien käyttämän tunnuslauseen sanoin ”hit the ground running” ts. ”aloittaa jotakin edeten nopeaan tahtiin ja suurella innostuksella”.

Peppi Pitkänen tuo mukanaan aina tärkeää ja kaivattua näkemystä alan ulkopuolelta, hänellä on monipuolista kokemusta ja osaamista, viimeksi asuntojen sekä toimitilojen myynnistä ja välittämisestä. Peppiin voit ottaa yhteyttä esimerkiksi jos kaipaat toimitilojen stailausta tai haluat uusia ideoita tilojen visuaaliseen ilmeeseen. Jos annat Pepille ajatuksen, hän vie sitä eteenpäin ja ideoi, miten siitä voidaan tehdä toimiva ratkaisu juuri teidän tarpeeseenne.

Tervetuloa porukkaan, Peppi ja Jorma!