Teippauksena toteutetut opasteet ovat kustannustehokas keino tehdä kauppakeskuksesta entistä viihtyisämpi

Hansaprint toteutti Cityconin ilmeen mukaisen opasteuudistuksen Myyrmannin kauppakeskukseen vuoden 2023 aikana. Lopputuloksesta tuli toivotunlainen: kokonaisvaltainen opastus ja näyttävät hissiteippaukset rakentavat viihtyisämpää ja toimivampaa kauppakeskusta, jossa asioiminen on helppoa ja miellyttävää.

Kauppakeskus Myyrmanni on osa Cityconin kauppakeskusperhettä. Korporaatiotason brändiuudistuksen myötä syntyi tarve päivittää myös kauppakeskusten ilmeitä. Myyrmannin kohdalla se tarkoitti kokonaisvaltaista muutosta aina logosta kauppakeskuksen värimaailmaan ja toimintaperiaatteeseen. Hansaprint astui mukaan kuvaan, kun oli aika päivittää kauppakeskuksen opasteet.

”Myyrmanni oli ensimmäinen Cityconin kauppakeskus, jossa uusi ilme otettiin käyttöön. Oli melkoinen työ saada uudet opasteet toimimaan, sillä uuden brändikirjan antamat ohjeet eivät asettuneetkaan juuri tähän tilaan täysin mutkattomasti. Teimme Hansaprintin kanssa tiivistä yhteistyötä, jotta saimme kaiken stemmaamaan”, Myyrmannin Centre Manager Heidi Svartsjö kertoo.

Opasteisiin kuuluivat kaikki opasteet perinteisistä opastekylteistä WC-ovikyltteihin, ikkunateippauksiin ja hissien opasteteippauksiin. Opasteet toteutettiin pitkälti teippauksin, sillä erimerkiksi roikkuvien opastekylttien asentaminen Myyrmannin tiloihin olisi ollut vaikeaa. Vaikka opasteiden työstö vaatikin useita vedoskierroksia, opasteet saatiin paikalleen aikataulussa, juuri ennen avajaisia.

Hansaprint valikoitui Kauppakeskus Myyrmannin kumppaniksi kilpailukykyisen hinnan ja aiempien kontaktien ansiosta. Budjettiraamissa pysyttiin, vaikka se oli tiukka, ja matkaan mahtui monia muutoksia.

Suuri muutos pienellä vaivalla

Kauppakeskus Myyrmannin hissien seinämateriaaleina on käytetty lasia ja rosteripintaa. Rosteripinnan päällä on aiemmin ollut tummanharmaa teippaus, joka tuntui uuden ilmeen myötä synkältä. Pinnat uusittiin vaaleammalla, beigen sävyisellä teippauksella sekä karttapinnalla.

”Hissiteippauksista tuli ihan äärettömän kivat. Ne ovat myös osoittautuneet kestäviksi, sillä teippausten asennuksesta on nyt kulunut puoli vuotta, ja ne ovat edelleen kuin uudet. Lisäksi vaaleampi teippaus osoitti, miten vähällä saa aikaan suuren muutoksen”, Svartsjö pohtii.

Hissikokonaisuus toteutettiin Suunnittelutoimisto Franzin suunnitelman mukaisesti.

Kiinnostuitko ratkaisuistamme?

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, niin suunnitellaan teille sopiva ratkaisu

Inspiroidu muista toteuttamistamme kohteista:

Lasiteippaukset täyttä höyryä / West Invest Group Oy

Ikkunateippauksilla työrauhaa ja näyttävyyttä MTV:n uuteen pöllölaaksoon / MTV

2024-05-07T07:46:14+03:007 toukokuun, 2024|
Go to Top