Maailma alkaa avautua, ihmiset liikkuvat ja kontaktit lisääntyvät. Turvallisuuteen ja terveyteen kohdistuu aiempaa suurempi paine, koska monet ihmiset ovat koronan myötä tulleet varovaisemmiksi. Siksi Hansaprint on lisännyt tarjontaansa painoratkaisuja, jotka luovat lisäturvaa viruksia ja bakteereja vastaan. Me tarjoamme mahdollisuuden käsitellä painotuotteesi antivirus ja -bakteeripinnalla, jolla lisäät puhtautta ja vähennät mahdollisia kosketustartuntoja.

Bakteereja, viruksia ja muita mikrobeja hylkivällä päällysteellä suojaat painotuotteesi. Se on ihanteellinen suoja tuotteisiin, joita hypistellään paljon ja ovat siten alttiita jatkuvalle kosketukselle. Esimerkiksi myymälässä sijaitsevat selauskatalogit, ravintolan menu, junien tai lentokoneiden esitteet tai vaikkapa narikkalappu ovat erinomaisia ehdokkaita päällysteelle. Pinnoite antaa monipuoliset mahdollisuudet – vain mielikuvitus on rajana!

Ruokalista ruokapöydällä.

Lehtien kansiin voidaan painattaa suoja, joka on sekä antiviruksinen että antibakteerinen. Halutessasi jopa lehtien sisäsivut saadaan suojattua antibakteerisella pinnalla. Jokainen päällyste antaa pitkäkestoisen ja tehokkaan suojan vähintään vuodeksi. Antimikrobisten ominaisuuksien ansiosta ne eliminoivat virukset tai bakteerit yli 99 prosenttisesti.

Päällyste saadaan aikaan lakalla, joka on huomaamaton käytössä eikä muuta painotuotteen alkuperäistä väriä. Vaikka pinta antaa viruksille kyytiä, on testattu pinnoite turvallinen ihon kosketukselle.

Heräsikö kiinnostus? Kysy lisätietoa eri vaihtoehdoista ja mahdollisuuksista Marjo Hietarinnalta, puh. +358 10 542 4462 tai sähköpostitse marjo.hietarinta@hansaprint.fi.