Me Hansaprintillä huolehdimme ympäristöstä. Otamme toimintatavoissamme huomioon ympäristövaikutukset ja olemme mestareita ratkomaan materiaalihukan vähentämiseen liittyvät esteet ja energiatehokkuuden salat. Myös materiaalivalikoimalla on väliä. Omasta materiaalivalikoimastamme löytyy ruotsalaisen Swedboardin ympäristöystävälliset ja kierrätettävät levymateriaalit, jotka sopivat moneen käyttöön. Materiaaleista taiomme lumoavat myymälädisplayt, hyllynpäädyt, kyltit, roikot, tuotesuurennokset ja muut esillepanotuotteemme. Mikä on sinun suosikkisi?  

Swedboard valmistaa innovatiivisia materiaaleja graafisen teollisuuden käyttöön ympäristöystävällisyys edellä. SB Fibre Premium on korkealaatuinen paperipohjainen levymateriaali, joka sopii kartonkikierrätykseen käytön jälkeen. Elintarvikehyväksytty materiaali soveltuu erinomaisesti 3D-rakenteisiin. 

Lyhytaikaiseen ulkokäyttöön tai myymälätiloihin, joissa siivouksen takia tarvitaan kosteudenkestoa, sopii mainiosti SB Composite Premium -levy. Myymälämarkkinoinnissa saatetaan edelleen käyttää PVC-vaahtolevyä, mutta PVC-vapaan SB Compositen avulla eliminoit PVC:n käytön ja vähennät selkeästi muovinkulutusta. Tuote on valmistettu 80 % kuitupohjaisesta materiaalista. Levyjen sisus on suurimmaksi osaksi ilmaa, joten valmis tuote on hämmästyttävän kevyt.  

Mikäli tarvitset ohutta, mutta vahvaa materiaalia, on SB Solid Premium valintasi. Se on elintarvikehyväksytty kartonkikeräykseen soveltuva puupohjainen materiaali. Roikot ja tuotesuurennukset onnistuvat mitä parhaimmin, sillä materiaali ei murru taivuttaessa.  

Swedboardin ansiosta lähes jokaiseen levyprojektiin löytyy ympäristöystävällinen vaihtoehto. Materiaaleja saa useassa eri leveydessä ja paksuudessa, jotka soveltuvat niin pakkauksiin kuin esillepanoon, sekä sisä- että ulkokäyttöön. Teppo Launiainen (puh. +358 50 337 7824), Jorma Nylander (puh. +358 43 825 7660) ja Harri Kalliokoski (puh. +358 50 557 8587) vastaavat mielellään kysymyksiisi myymälämarkkinoinnista.