Hansaprintin kanssa väriä elämään

Suunnittelemme ja toimitamme ratkaisut myymälä-, tapahtuma- ja suoramarkkinointiin. Sähköinen palvelu HansaWeb tuottaa ajantasaisen seurannan tilauksiin ja kampanjoihin, taustalla logistiset palvelut. Toimitilojen sisustamiseen tuomme uusia vaihtoehtoja, joissa ekologiset materiaalit ja ammattitaitoinen suunnittelu yhdistyvät tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Kustantajille ja teollisuudelle tarjoamme kirjojen ja tuotemanuaalien painatukseen palvelun, jonka avulla versioiden, varaston- ja painosmäärien hallinta tuo todellista kustannussäästöä.

Myymälään viihtyvyyttä ja näyttävyyttä

Hansabookin avulla optimoidut painoserät

Hansaprint värittää tapahtumia

Hansawebin avulla brändin- ja aineistojen hallinta kuntoon

”Endemol Shine Finland Oy on iloinen yhteistyöstä Hansaprint Oy:n kanssa. Big Brother talon suunnittelussa on pyritty hyödyntämään mahdollisimman paljon ekologisia ja kierrätettyjä tuotteita. Tässä missiossa Hansaprintin valmistamat puupohjaiset ja kierrätettävästä ekologisesta materiaalista valmistetut tuolit sopivat suunnitelmiimme täydellisesti.”

Petteri Ahomaa, Endemol Shine Finland Oy

”Hansaprintin laadukkaat ja idearikkaat toteutukset tekivät päätöksestä helppoa. Asiantuntijoiden avulla valittiin pitkään kestävät ja eri sääolosuhteisiin sopivat materiaalit Blues Loungeen, back-stagelle ja tapahtuma-alueelle. Oli hienoa, että Hansaprintin avulla saatiin tapahtumalle ja kävijöille viihtyvyyttä ja uutta fiilistä.”

Miikka Porkka, Järvenpään Blues-Jazz Diggarit ry

”Hansaprint auttoi suunnittelemaan ja toimitti uuden meidän tarpeisiimme räätälöidyn shop-in-shop kalustekokonaisuuden, joka integroituu SieviScanner jalkojen mittauslaitteen kanssa. Tämä on meille täysin uudenlainen ratkaisu, joka mahdollistaa kalusteiden uudelleen brändäyksen vaihtuvien kampanjoiden ja sesonkien mukaan. Yhteistyö ja kommunikaatio Hansaprintin kanssa on ollut joustavaa ja mutkatonta, olemme saaneet sitä mitä toivoimme – ja hieman enemmänkin.”

Satu Laitinen, Sievin Jalkine Oy