HansaInSite on Hansaprintin asiakkailleen tarjoama selainkäyttöinen palvelu, jonka avulla voit lähettää painovalmiit PDF-tiedostot sekä sen jälkeen vielä tarkastaa ja hyväksyä aineiston sivukohtaisesti. InSiten käyttäjäystävällisyyttä lisää se, että voit käyttää sitä kaikkialla missä on internet-yhteys.

HansaInSite mahdollistaa myös tiedostojen lähettämisen ftp-siirron sijasta. Tai vaihtoehtoisesti asiakas voi lähettää sivut ftp:n kautta, josta sivut automaattisesti siirtyvät Insiteen.

Normaalitapauksessa HansaInSite työnkulku on automatisoitu siten, että sivut siirtyvät lähettämisen jälkeen käytännössä välittömästi HansaInSiteen, jolloin saat heti myös tiedon tiedostojen toimivuudesta. Työnkulkuun voidaan liittää vielä erillinen preflight-toiminto, jonka avulla saadaan yksityiskohtaisempi tieto mahdollisista teknisistä varoituksista tai virheistä. Automatisoitu prosessi edellyttää tiedostojen nimeämistä sovitun säännön mukaisesti, jotta järjestelmä pystyy asemoimaan sivut sivunumeron mukaiseen järjestykseen.

HansaInSite-työnkulku edellyttää, että sivut hyväksytään asiakkaan toimesta. Hyväksymisvaiheessa sivut on jo prosessoitu Hansaprintissä. Jos havaitset tarkastuksen yhteydessä virheen sivussa, voit hylätä sivun ja lähettää uuden tilalle. Kun olet hyväksynyt kaikki sivut, on se merkki siitä, että Hansaprint voi jatkaa omaa prepress-prosessiaan. Jos olet kiinnostunut InSite-palvelustamme, kysy lisää yhteyshenkilöltäsi Hansaprintissä.

HUOM! InSiteen on saatavilla myös InSite iPad sovellus tablettikäyttöä varten.
Voit ladata Kodak InSite sovelluksen App Storesta. iPad sovellus ei ole täysversio InSitestä, mutta sillä voit muun muassa tarkastaa ja hyväksyä sivut.