Hansaprint suunnittelee yrityksesi näköiset toimitilat

Teamtailor, joka tarjoaa alustan yritysten rekrytointitarpeisiin, on tänä vuonna vahvistanut joukkojaan Suomessa ja huomasi kaipaavansa paikkaa, johon juurtua. Paikallinen tiimi ja sitä myöten tilantarve on kasvanut niin, että ensimmäisen oman toimiston hankkimisesta tuli ajankohtaista. Mutta viihtyisä toimistotila ei rakennu tyhjästä, vaan se vaatii asiantuntevaa näkemystä.

Hansaprint toimi Teamtailorin kumppanina alusta alkaen. Suurkuvatulostuksen asiantuntija Jorma Nylander oli heti asiakkaamme mukana jopa tutustumassa uusiin toimitiloihin Helsingin Pitäjänmäessä. Yhdessä Hansaprintin laajan tuotepaletin ja osaamisen sekä koko Teamtailorin henkilöstön värikkäiden ideoiden kanssa lähdettiin virittämään asiakkaamme näköistä sisustusta.

Neuvotteluhuoneen kuvaseinä | Avery MPI 2000_13 teippi
Pinkki tapetti | Coala Textile Wall&Display 320g
Valokuvateippaus | Coala Textile Wall&Display 320g

Aamukahvit Kauppatorilla

Tilassa näkyy vahvasti Teamtailorin pirteä yritysilme, paikallisuus sekä myös henkilöstön omat ideat. Jokaisessa Teamtailorin toimipisteessä toistuva pinkki seinä toteutettiin Coala Textile Wall&Display -tapetilla. Neuvottelutilan lasinen takaseinä sai viihtyisän ilmeen kuvasta, joka on kuin saunaterassilta aukeava järvimaisema. Kuva on herättänyt huomiota positiivisesti myös Teamtailorin asiakkaissa, sillä se toimii oivana keskustelunavauksena verkkopalavereissa. Yhteisissä tiloissa puolestaan pääsee kahvitaukoa viettämään Kauppatorin maisemissa. Tunnistettava kuva lyö paikallisen leiman kansainvälisen yrityksen Suomen toimistolle.

Persoonallista ilmettä oleskelutilaan saatiin kuvittamalla viereisen neuvottelutilan seinä tekstiteippauksilla. Kollaasiin on koottu henkilöstön ideoimana lentäviä lauseita ja klassikoita työpäivää vauhdittamaan. Näyttävät logotulosteet on puolestaan toteutettu Arazzo Feltro -akustiikkalevylle ja ne toimivatkin visuaalisuutensa lisäksi myös tilaa akustoivina elementteinä.

Uuden toimiston ilme herätti Teamtailorin työntekijöissä ihastusta ja se oli helppo kokea omakseen. Yrityksen oma toimitila on muodostunut erityisen merkitykselliseksi pandemia-ajan pitkän etätyöjakson vuoksi. Nyt uudelle toimistolle on ilo kokoontua työnteon lisäksi tapaamaan kollegoita ja viihtymään. Brändin mukainen ja yhdessä ideoitu sisustus tukee entisestään työniloa ja yhteishengen luomista.

Lisätietoja tuotteista ja toteutuksesta antaa Jorma Nylander, puh. 043 825 7660, jorma.nylander@hansaprint.fi.