Yksilöllinen tilailme2023-12-22T10:19:27+02:00

Vaikuttavat liiketilat, viihtyisät toimistot

Näyttävät liiketilat ovat olennainen osa positiivista asiointikokemusta ja houkuttelevat palaamaan takaisin. Persoonallinen ja mieleen jäävä ilme saa brändin erottumaan muista ja levittää sen tunnettuutta. Etätyön yleistyttyä myös toimistojen vetovoimaisuus on noussut entistä tärkeämpään rooliin. Se on osa brändikokemusta, mutta ennen kaikkea edistää henkilöstön työhyvinvointia. Parhaimmillaan kauniit työpisteet ja viihtyisät taukotilat energisoivat ja innostavat luomaan uutta.

Olemme idearikas ja proaktiivinen sisustuskumppani

Hansa Interior palvelun avulla niin liiketilat, työpisteet, yhteiset tilat, neuvotteluhuoneet, aulat, sosiaalitilat kuin keittiöt ja saniteettitilat voidaan kaikki toteuttaa yksilöllisellä ilmeellä. Ratkaisuillamme syntyvät brändiviestintää tukevat ja yrityksen arvoja huokuvat ainutlaatuiset pinnat, joissa yhdistyvät käytännöllisyys ja visuaalinen vaikuttavuus. Tarjoamme aina kattavan valikoiman innovatiivisia ja trendikkäitä materiaaleja, kestäviä ja uusiokäytettäviä tuotteita sekä sujuvaa ja luotettavaa palvelua.

Huolettaako sinua kuitenkin sisustusprojektin eri vaiheiden ja tekijöiden yhteensovittaminen ja epätietoisuus siitä, kuka projektista oikein on vetovastuussa? Meillä asioidessasi sinulla on oma nimetty yhteyshenkilösi, joka pitää huolen siitä, että projektisi soljuu alusta loppuun saakka mutkattomasti. Yhteyshenkilölläsi on takanaan koko laaja kaarti ammattilaisiamme, joiden kanssa voit pallotella ideoita, tai halutessasi voit jättää harteillemme kaiken suunnittelusta asennukseen.

Kokeneet ja asiantuntevat ammattilaisemme osaavat suositella tarpeisiisi ja budjettisi parhaiten sopivia materiaaleja ja toteutustapoja näyttävien ja erottuvien seinä-, lattia-, katto- ja kalustepintojen luomiseksi. Neuvottelutilan tai peräti kokonaisen käytävän seinä voidaan elävöittää yhtenäisellä kuvatapetilla, lasiset pinnat teipata näkösuojaa antavilla mutta samanaikaisesti valoa läpäisevillä kalvoilla ja tilan äänimaailma rauhoittaa kauniit visuaaliset teokset mahdollistavilla akustiikkaratkaisuilla.

Kysy asiantuntijoiltamme lisää:

Mikkis Salminen
MyyntipäällikköSisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
Harri Kalliokoski
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut

Suositut tuotteet:

GS1:n tilasuunnittelussa on käytetty seinän peittävää yhtenäistä kuvaa koskesta ja kivisillasta auringonlaskussa.

Kuvatapetit

Tilasuunnittelua GS1:n toimitiloissa tulee koivumetsäaiheinen akustiikkataulu

Akustiikka ja kuvataulut

Toimitilan lasiseinässä on valoa läpäisevä näkösuojateippaus.

Kalvoteippaukset ja Hansa Shade

Näyttelytilassa on esillä erivärisiä verhoja, jotka on valaistu alapuolisella valopaneelilla.

Verhot ja tekstiilit

Toteutuksiamme:

Go to Top