Suunnittelu- ja asennuspalvelut2023-10-16T16:08:04+03:00

Luota meille niin pienet kuin suuret projektit

Tilojen muutto tai mukauttamistarve voi tulla eteen nopeasti, eikä sisustusratkaisujen omatoimiseen suunnitteluun ja toteutukseen ole välttämättä aikaa tai mahdollisuutta. Siksi Hansaprint tarjoaa sujuvat ja ammattitaitoiset suunnittelu- ja asennuspalvelut, jotka tekevät esimerkiksi liiketilan tai toimiston visuaalisen ilmeen toteutuksesta helppoa ja huoletonta.

Asiakkaan huomioivaa suunnittelu- ja asennuspalvelua

Kun kaipaat meiltä suunnitteluapua tilan sisustukseen, sinulla voi olla toteutuksesta jonkinlainen ajatus, mutta välttämättä et tarvitse edes sitä. Luovat suunnittelijamme kuuntelevat toiveitasi tarkalla korvalla ja voivat tarvittaessa laatia suunnitelmat vaikka kokonaan puolestasi. Vankan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa turvin he osaavat ehdottaa juuri oikeita ratkaisuja, jotka erottuvat ja tekevät vaikutuksen.

Koska sisustusprojekteissa voivat aikataulut olla tiukat ja omat resurssit rajalliset, tarjoamme osaavaa asennuspalvelua. Laadukkaan lopputuloksen ohella saamme asennuksissa eniten positiivista palautetta oikea-aikaisuudesta ja asiakkaan huomioimisesta. Toimitamme tuotteet ja asennamme ne paikoilleen sovittuun aikaan ja mahdollisimman vähän toimintaasi häiriten. Tarvittaessa asentajamme myös kysyvät ennen kuin tekevät, mikä minimoi uudelleenasennusten tarpeen.

Autamme mielellämme kaikissa projektisi vaiheissa

Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Mikkis Salminen
MyyntipäällikköSisustusratkaisut ja suurkuvatulostus

Toteutuksiamme:

Go to Top