Akustiikka2023-10-16T16:06:04+03:00

Silmiä hivelevä äänimaailma

Akustiikkatuotteet ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka sisustusratkaisuillamme voidaan saavuttaa parhaimmillaan useita hyötyjä samanaikaisesti. Sen lisäksi, että akustiikkatuotteemme vaimentavat äänen kaikumista ja kantautumista, niistä voidaan luoda todellisia katseenvangitsijoita, jotka vahvistavat brändi-imagoa ja lisäävät tilan viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta.

Näyttävyys ja toiminnallisuus samassa tuotteessa

Akustiikkalevyn ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen, väritön pinta. Toiveesi mukaan levyt voidaan toteuttaa eri väreissä ja niiden pintaan tulostaa grafiikkaa tai kuva-aiheita. Hansaprintin suurkuvatulostuksen avulla akustiikkalevyistä voidaan koostaa suuriakin teoksia, joissa kuva jatkuu levyltä toiselle joko suoraan niiden pinnalla tai levyjen päälle asennettavalla kankaalla. Aiheet voidaan toteuttaa omasta aineistostasi tai suunnittelijoidemme ehdotusten pohjalta. Lisäksi akustiikkalevyjä voidaan leikata erilaisiin muotoihin.

Yrityksen arvoja ja brändi-ilmettä henkivät akustiikkateokset luovat kauniin sisustuksellisen elementin tilaan, jossa on tarvetta äänenhallinnalle. Ne tarjoavat myös työntekijöille stressiä lievittävän mahdollisuuden jäädä hetkiseksi katselemaan kaunista kuvaa tai kiehtovaa grafiikkaa.

Valikoimastamme löytyvät lisäksi pöytiin kiinnitettävät ja lattialle sijoitettavat tilanjakajat, joissa yhdistyvät niin visuaaliset kuin toiminnalliset hyödyt. Sermit voidaan toteuttaa akustoivista materiaaleista ja niiden pinta tulostaa halutulla kuva-aiheella tai grafiikalla. Näin ne tarjoavat sekä omaa rauhaa, vaimennusta äänimaailmaan että tyylikkään lisän visuaaliseen ilmeeseen.

Rauhoitetaan tilasi sekä korvaa että silmää miellyttävällä tavalla.

Santeri Saastamoinen
MyyntipäällikköSisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut

Suositut tuotteet:

Neuvotteluhuoneen seinällä on julisteelta näyttävä kuva, joka on tulostettu akustiikkalevylle ja kehystetty valkeilla alumiinikehyksillä.

Kiwan kaikkiin neuvotteluhuoneisiin toteutettiin akustiikkalevylle tulostettu brändikuva alumiinikehyksin.

Toimitilassa on työpisteitä, joissa työpöytiin kiinnitetyt harmaat akustiikkalevyt parantavat työrauhaa ja viihtyisyyttä

Kätevät pöytäsermit parantavat työrauhaa ja mahdollistavat printatut kuosit.

 

Avokonttori on jaettu työpisteiksi näyttävillä mustilla tilanjakajasermeillä, joissa on harmaata grafiikkaa.

Hansaprintin sermeissä yhdistyy näyttävyys, tilanjakamisen käytännöllisyys sekä akustinen hyöty.

Näyttelytilassa on esillä erivärisiä verhoja, jotka on valaistu alapuolisella valopaneelilla.

Hansaprintin verhoilla saadaan pehmeyttä niin toimitilan ilmeeseen kuin äänimaailmaan.

 

Toteutuksiamme:

Go to Top