Toimitilan ja julkisen tilan sisustus2024-03-20T15:06:55+02:00

Vaikuttavuutta, viihtyisyyttä ja toiminnallisuutta

Näyttävät tilat ovat olennainen osa asiakkaan mieleen jäävää brändikokemusta ja tärkeässä roolissa työntekijöiden viihtyvyydessä. Hansaprintin sisustuspalveluiden avulla loihditaan brändi-imagoa vahvistavat ja viihtyisyyttä lisäävät visuaaliset ilmeet esimerkiksi toimistoihin, myymälöihin, kahviloihin, hotelleihin ja kongressikeskuksiin.

Jokainen pinta antaa mahdollisuuden tuoda tilaan tunnelmaa ja yksilöllisyyttä. Toisaalta sisustus ei aina vaadi kaiken toteuttamista alusta alkaen, vaan pienilläkin asioilla saadaan aikaan näyttäviä muutoksia. Tarjoamme aina kattavan ja ajankohtaisen valikoiman tuotteita, joilla parantaa tilojen viihtyvyyttä ja käytännöllisyyttä. Olitpa sitten luomassa tai uudistamassa tilojesi ilmettä, kokeneet ja asiantuntevat ammattilaisemme osaavat suositella juuri oikeita tiloihisi ja budjettiisi sopivia ratkaisuja.

Tehokkuutta ja säästöä tarjoavissa kokonaisratkaisuissamme hoidamme kaiken suunnittelusta asennukseen. Koska toimimme yhteistyössä myös ulkopuolisten suunnittelijoiden ja sisustustoimistojen kanssa, voimme osallistua projektiisi joustavasti sen eri vaiheissa. Tulemme mielellämme käymään ja teemme ehdotuksen siitä, miten tilasi ilme voitaisiin muokata brändisi mukaiseksi. Samalla tarjoutuu mahdollisuus vaikuttaa tilan toimivuuteen ja äänimaailmaan.

Liikeilluusion aiheuttavalla kuviolla tulostettuja pyöreitä akustiikkalevyjä on ripustettu riippumaan toimitilan katosta.

Akustiikka

Akustiikkatuotteemme vaimentavat tehokkaasti äänen kaikumista ja kantautumista. Samalla ne voivat olla todellisia katseenvangitsijoita.

MTV:n neuvottelutilan lasiseinään on asennettu kalvoteippaukset, jotka läpäisevät valoa ja joiden läpi erottaa esineiden hahmot.

Yksilöllinen tilailme

Näyttävät ja viihtyisät tilat ovat olennainen osa erottuvaa brändiä. Ne houkuttelevat toimistolle tai asioimaan uudestaan.

Martin Nysten ja Sanna Vähäniitty työskentelevät yhdessä visuaalisen suunnittelun parissa.

Suunnittelu- ja asennus

Aina ei ole aikaa tai mahdollisuutta omatoimiseen sisustamiseen. Siksi Hansaprint tarjoaa sujuvat ja ammattitaitoiset suunnittelu- ja asennuspalvelut.

Opasteet

Hansaprintin kautta saat kaikki liike- ja toimitiloissa tarvittavat kyltit, opasteet ja planssit, jotka voidaan räätälöidä monin tavoin.

Mikkis Salminen
MyyntipäällikköSisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
Santeri Saastamoinen
MyyntipäällikköSisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
Harri Kalliokoski
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Arazzo fuusioituu Hansaprintiin

Hansa Interior toimitilan ja julkisen tilan sisustuksen taustalla vankka osaaminen

Toimitilan ja julkisen tilan sisustuspalveluissamme korostuu:

  • Näyttävyys

  • Käytännöllisyys

  • Helppous ja sujuvuus

  • Kokemus ja asiantuntemus

  • Oikea-aikaisuus

  • Avaimet käteen -palvelu

Tilasuunnittelulla GS1:n toimitiloista on saatu erittäin viihtyisät

Lue lisää palveluistamme:

Go to Top