Kohdennettu suoramarkkinointi
oikeaan aikaan ja paikkaan

Hansaprintin palvelun avulla kohdistat viestisi juuri oikealle henkilölle ja kohderyhmälle oikeaan aikaan, nelivärisesti. Digitaalinen painotekniikkamme mahdollistaa vastaanottajan mukaan yksilöityjen painotuotteiden toteuttamisen helposti ja kustannustehokkaasti.

Kampanjoi henkilökohtaisesti

Räätälöity viesti kiinnittää vastaanottajan huomion olipa kyseessä sitten tarjous, kampanjan tuotelanseeraus tai katsastusmuistutus. Nelivärisen personoinnin mahdollistavan painotekniikkamme avulla voidaan tuottaa vastaanottajaa paitsi verbaalisesti myös visuaalisesti koskettava viesti. Voit kohdistaa haluamasi brändit ja nelivärikuvat jokaiselle vastaanottajalle henkilökohtaisesti – perinteisten vaihtuvien tekstien, osoitekenttien ja mustavalkokuvien lisäksi.

Kuva kohteen mukaan

Kuvapersonoinnin avulla tekstin voi rakentaa vaikkapa kukan terälehtiin tai lähes mihin tahansa muuhun objektiin (esim. joulukampanjan alkuun voi laittaa piparikirjaimista rakennetun vastaanottajan etunimen). Kuvapersonointi tekee kampanjasta näyttävän ja henkilökohtaisesti puhuttelevan. Se sopii hyvin vaativiin painotuotteisiin, joiden huomioarvoa halutaan entisestään lisätä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme. Tehdään yhdessä onnistuneita, yksilöityjä viestejä.

Tommi Ketola
MyyntijohtajaMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Suoramarkkinointi, Transaktiotulostus
Tommi KetolaMyyntijohtaja
Maria Luoma
MyyntipäällikköKirjat ja tuotemanuaalit, Suoramarkkinointi, Lomakkeet
Maria LuomaMyyntipäällikkö
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Jorma NylanderMyyntipäällikkö