Viihtyisiä ja yksilöllisiä sisustusratkaisuja

”Mahdollisuus luoda yrityksesi brändille yksilöllinen, kustomoitu lopputulos, joka jää mieleenpainuvaksi kokemukseksi.”

Autamme luomaan viihtyisiä ja yksilöllisiä pintoja toimistoon, myymälään, kahvilaan, hotelliin, kongressikeskukseen ym. tilaan. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla autamme valitsemaan näyttävien seinä-, lattia-, katto- tai kalustepintojen toteutukseen sopivimmat materiaalit ja toteutustavat. Jokainen pinta antaa mahdollisuuden luoda tunnetta ja tunnelmaa toimitilaan. Erilaisia mahdollisuuksia vertaamalla ja asiakkaan kanssa keskustellen löydämme yhdessä parhaat ratkaisut. Luovat kumppanimme auttavat tarvittaessa ainutlaatuisten pintojen suunnittelussa. Saat kauttamme trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Autamme mielellämme parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Stailaa toimistosi

Suunnitteletko yrityksesi brändiviestintää tukevaa ilmettä toimistoosi? Yrityksesi tilat ovat osa asiakkaalle mielikuvaksi jäävää brändikokemusta, sekä tärkeää henkilökunnan hyvinvoinnille ja työssä viihtyvyydelle. Parhaimmillaan kauniit työtilat energisoivat ja innostavat luomaan uutta. Yrityksen tunnelmallisissa taukotiloissa voit antaa ajatuksen levähtää ja latautua. Luo yrityksellesi tunnetiloja ja erotu joukosta. Työpisteet, yhteiset tilat, neukkarit, aulat, keittiö, kylpyhuoneet, sosiaalitilat – kaikkiin tiloihin voidaan luoda yksilöllinen ilme. Kysy asiantuntijoiltamme lisää. Tulemme mielellämme käymään ja teemme ehdotuksen siitä, miten teidän toimitilojenne ilme stailataan brändinne mukaiseksi.

Muutama sana materiaaleista ja jälkikäsittelystä

Meiltä onnistuu sekä rullalta rullalle suurkuvatulostus että levytulostus (max. tulostusleveys 3200 mm). Tulostukseen sopivia materiaaliesimerkkejä ovat mm. koivuvaneri, akryyli, puu- ja alumiinikomposiitti, valokaappikalvo, teipit ja tarrat, messumatto, tapetti, erilaiset sisustuskalvot ja akustiikkalevyt. Leikkaamme myös tulostetut materiaalit haluttuun muotoon.

Puu- ja vanerilevyt

Tarkoilla yksityiskohdilla tulostettuina sekä muotoonleikkauksilla teet yksilöllisiä ja kauniita sisustusratkaisuja ekologisesti.

Akryyli

Tulostamalla akryylille saat kauniin pinnan, jossa teksti tai kuva jää hyvin suojaan akryylin taustapuolelle. Näin saat näyttäviä sisustuksellisia opasteita tai kuvia yrityksellesi. Akryylillä kerrostamalla tai yhdistämällä muihin materiaaleihin voit myös luoda uniikkeja teoksia, esimerkiksi yrityksen merkkipäivän tai saavutuksen kunniaksi.

Alumiinikomposiitti

Luo oma designisi kauniisti kiiltävillä alumiinikomposiittilevyillä, tulostamalla joko suoraan levylle tai lisäämällä akryylilevy kuvan päälle antamaan teokselle syvyyttä ja suojaamaan teosta. Isotkin levyt on mahdollista kiinnittää helposti keveytensä ansiosta. Yhdistämällä useamman levyn voit luoda jopa koko seinän kattavan ”industrial” tyylisen kokonaisuuden, joka varmasti huomataan.

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyn ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen, väritön pinta. Asiakkaan designin mukaan tulostetut ja muotoonleikatut akustiikkalevyt luovat kauniin sisustuksellisen elementin tilaan, jossa on tarvetta äänenhallinnalle.

Tapetit

Erilaisilla struktuuripintaisilla tapeteilla luot haluamastasi kuvasta todellisen katseenvangitsijan. Tapetissa olevan struktuurin avulla kuvaan saadaan eloa ja syvyyttä. Tapetoiduilla seinäpinnoilla luot vaivatta yksilöllisesti suunniteltua kauneutta ja tunnetiloja.

Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Jorma NylanderMyyntipäällikkö