Suoramarkkinointi, lehdet ja kuvastot2024-01-29T12:30:21+02:00

Hansaprintillä on pitkäaikainen kokemus suoramarkkinointituotteiden, lehtien, kuvastojen ja luetteloiden painamisessa. Tunnemme myös jakelun kiemurat ja saamme kokonaisprosessin sujumaan.

Suoramarkkinointi

Osoitteeton suoramarkkinointi on säilyttänyt asemansa hyvin kaikista mahdollisista digitaalista kanavista huolimatta. Kun halutaan oikeasti tavoittaa suuri joukko kuluttajia, tarvittaessa vaikka ”joka savuun”, ja viestiä heille tarjouksista, on printtisuora edelleen ykkönen. Hansaprint tarjoaa erittäin monipuoliset ja kustannustehokkaat formaattivaihtoehdot. Osa sisältäen vielä erikoisratkaisuja, joilla saat valitsemillesi tarjouksille vielä lisähuomioarvoa. Ole rohkeasti yhteydessä ja räätälöidään tarpeisiisi toimiva ratkaisu.

Lehdet

Tarjoamme stiftattuja ja liimattuja lehtiä eri formaateilla, sivumäärillä sekä laajalla paperivalikoimalla. Palvelemme kaikenkokoisissa painosmäärätarpeissa, tarvitsit sitten miljoonapainoksen tai tuhat kappaletta. Lehdet toimitetaan viimeisteltynä ja jakeluvalmiina kimputusta ja osoitetulostus myöten. Tarvittaessa tarjoamme myös jakelupalvelut tai toimitamme tuotteet asiakkaan valitseman jakelun mukaisesti.

Kuvastot

Meiltä järjestyvät monipuoliset kuvastot, jotka voivat koostua muutamasta sivusta aina satoihin sivuihin. Tarjoamme kuvastoille monipuoliset jälkikäsittelymahdollisuudet ja pakkaamme sekä toimitamme ne tarpeen mukaan.

Haasta meidät

Painettujen jakelutuotteiden ammattilaisemme auttavat löytämään juuri oikeat ratkaisut mitä kiperimmissäkin tarpeissa. Henkilökohtaisen asiakaspalvelumme ja mutkattoman tilausprosessimme ansiosta saat aina vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja hankinta on helppoa, selkeää, nopeaa sekä joustavaa.

Marjo Hietarinta
MyyntipäällikköLehdet, kuvastot ja printtimainokset

Toteutuksiamme:

Go to Top