Painopalvelut2023-12-22T09:35:46+02:00

Perinteikäs Hansaprint tarjoaa monipuoliset painotuotteet ja niihin liittyvät palvelut pitkällä kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Meiltä voit tilata painotuotteet joustavasti, ekologisesti ja kustannustehokkaasti todellisen tarpeen mukaan.

Kattava valikoimamme sisältää kirjat ja manuaalit, suoramarkkinointituotteet, lehdet ja kuvastot, kohdennetun suoramarkkinoinnin ratkaisut sekä turvapaino- ja lomakepalvelut.

Meillä palveluksessasi on nimetty yhteyshenkilö, joka vastaa prosessiesi sujuvuudesta ja siitä, että saat aina vastaukset kysymyksiisi. Meillä painotuotteiden hankinta on selkeää, joustavaa ja huoletonta. Panostamme kaikissa tuotteissamme ja palveluissamme korkeaan laatuun ja virheettömyyteen. Henkilökohtaisen palvelun tukena saat käyttöösi selainpohjaiset HansaBook ja HansaWeb -palvelut, joiden avulla kirja- ja markkinointiaineistojen hallinta on helppoa.

Kirjat ja manuaalit

Tarvepainatukseen perustuva tuotantomme takaa kirjojen saatavuuden juuri silloin kun niitä tarvitaan ja lisäerien valmistaminen onnistuu nopeasti ja näppärästi kirjan todellisen kysynnän mukaan.

Suoramarkkinointi, lehdet ja kuvastot

Meiltä voit tilata suoramarkkinointikuvastot, aikakauslehdet, asiakas- ja järjestölehdet sekä esitteet ja luettelot painosmäärästä riippumatta.

Kohdennettu suoramarkkinointi

Hansaprintin palvelun avulla kohdistat viestisi juuri oikealle henkilölle ja kohderyhmälle oikeaan aikaan.

Turvapaino ja lomakepalvelut

Tuotantoympäristömme luo turvalliset puitteet kriittistä informaatiota sisältävien dokumenttien tulostamiseen ja käsittelyyn.

Maria Luoma
MyyntipäällikköKirjat ja tuotemanuaalit, Suoramarkkinointi, Lomakkeet
Marjo Hietarinta
MyyntipäällikköLehdet, kuvastot ja printtimainokset

Painopalveluissamme korostuu:

  • Helppous ja sujuvuus

  • Nopeus

  • Joustavuus

  • Kokemus ja asiantuntemus

  • Oikea-aikaisuus

  • Avaimet käteen -palvelu

Yhteistyö Quad Graphics Europen kanssa

Haluamme tarjota asiakkaillemme kilpailukykyisimmät painopalvelut myös tulevaisuudessa. Pitkä yhteistyö Quad Graphics Europen kanssa tarkoittaa asiakkaillemme laajempaa palvelutarjontaa sekä monipuolisia mahdollisuuksia tuotteiden ja formaattien osalta.

Quad tekee määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti työtä ympäristöystävällisen tuotannon edistämiseksi. Yksi osoitus tästä on Quadin oikeus liittää EU-ecolabel merkki painotuotteisiin EU-ecolabel vaatimusten täyttyessä käytettävien painopaperien osalta. Halutessasi painotuotteeseesi voidaan painaa EU-ecolabel merkki ympäristöystävällisesti tuotetutun painotuotteen osoitukseksi. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme hoitaa kaiken puolestasi.

Lue lisää palveluistamme:

Go to Top