Myymälämarkkinointi, suurkuvatulostus ja sisustusratkaisut

Hansaprint tarjoaa tehokasta ja vaivatonta myymälämarkkinoinnin kokonaispalvelua. Asiantuntemuksemme on käytössäsi aina konseptisuunnittelusta materiaalien valintaan, tuotantoon ja asennukseen. Hoidamme puolestasi myös tarvittavat varastointi- ja logistiikkapalvelut luotettavasti ja tarkasti. Hansaprint tuottaa innovatiivisia ja näyttäviä kampanjakokonaisuuksia, jotka vahvistavat asiakkaidemme brändimielikuvaa ja sitä kautta koko liiketoimintaa. Yhteistyönä asiakkaidemme kanssa tehdyt kokonaisuudet nostavat kampanjan huomioarvoa ja kasvattavat myyntiä. Saat kauttamme käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat materiaalit, uudenaikaisen tulostustekniikan takaaman laadun sekä monipuolisen viimeistelyn.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä kauppakeskuksiin, auloihin, julkisivuihin tai liikenneväylien varsille - kaikkialle sinne, missä ihmiset liikkuvat ja heidät halutaan tavoittaa. Suurkuvatuloste on tunnelman luoja ja stabiili katseen pysäyttäjä. Käytössämme on useita laadukkaita suurkuvatulostimia ja viimeistelylaitteita, joiden avulla voimme toteuttaa sekä isot kampanjat että suurikokoiset julkisivuverhoilut. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme varmistaa kustannustehokkaimman kiinnitysratkaisun koko tuotteen elinkaaren huomioon ottaen.

Sisustusratkaisut

Hansaprint auttaa luomaan viihtyisiä, värikkäitä ja yksilöllisiä pintoja toimistoon, myymälään, kahvilaan, hotelliin, kongressikeskukseen tai julkiseen tilaan. Näyttävien seinä- tai lattiapintojen painatus voidaan toteuttaa erilaisille pohjamateriaaleille kuten komposiittilevy, alumiini tai lasi. Nimekkäät kumppanimme auttavat tarvittaessa uniikin designin suunnittelussa. Saat kauttamme trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Autamme mielellämme parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä asiantuntijaamme.
Patrik Parviainen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi
Patrik ParviainenMyyntipäällikkö
Harri Kalliokoski
AsiakkuusjohtajaMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Harri KalliokoskiAsiakkuusjohtaja
Tommi Ketola
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Laskutulostus
Tommi KetolaMyyntipäällikkö
Seppo Mero
TuoteryhmäpäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Seppo MeroTuoteryhmäpäällikkö
Ari Rantanen
Myyntipäällikkö (sairaslomalla 13.1.2019 asti)Myymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Ari RantanenMyyntipäällikkö (sairaslomalla 13.1.2019 asti)
Päivi Oikia
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Päivi OikiaAsiakaspalvelu
Nina Laakso
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Nina LaaksoAsiakaspalvelu