Myymälämarkkinointi, suurkuvatulostus ja sisustusratkaisut

Hansaprint tarjoaa tehokasta ja vaivatonta myymälämarkkinoinnin kokonaispalvelua. Asiantuntemuksemme on käytössäsi aina konseptisuunnittelusta materiaalien valintaan, tuotantoon ja asennukseen. Hoidamme puolestasi myös tarvittavat varastointi- ja logistiikkapalvelut luotettavasti ja tarkasti. Hansaprint tuottaa innovatiivisia ja näyttäviä kampanjakokonaisuuksia, jotka vahvistavat asiakkaidemme brändimielikuvaa ja sitä kautta koko liiketoimintaa. Yhteistyönä asiakkaidemme kanssa tehdyt kokonaisuudet nostavat kampanjan huomioarvoa ja kasvattavat myyntiä. Saat kauttamme käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat materiaalit, uudenaikaisen tulostustekniikan takaaman laadun sekä monipuolisen viimeistelyn.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä kauppakeskuksiin, auloihin, julkisivuihin tai liikenneväylien varsille - kaikkialle sinne, missä ihmiset liikkuvat ja heidät halutaan tavoittaa. Suurkuvatuloste on tunnelman luoja ja stabiili katseen pysäyttäjä. Käytössämme on useita laadukkaita suurkuvatulostimia ja viimeistelylaitteita, joiden avulla voimme toteuttaa sekä isot kampanjat että suurikokoiset julkisivuverhoilut. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme varmistaa kustannustehokkaimman kiinnitysratkaisun koko tuotteen elinkaaren huomioon ottaen.

Sisustusratkaisut

Autamme luomaan viihtyisiä ja yksilöllisiä pintoja toimistoon, myymälään, kahvilaan, hotelliin, kongressikeskukseen ym. tilaan. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla autamme valitsemaan näyttävien seinä-, lattia-, katto- tai kalustepintojen toteutukseen sopivimmat materiaalit ja toteutustavat. Erilaisia mahdollisuuksia vertaamalla ja asiakkaan kanssa keskustellen löydämme yhdessä parhaat ratkaisut. Luovat kumppanimme auttavat tarvittaessa ainutlaatuisten pintojen suunnittelussa. Saat kauttamme trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Autamme mielellämme parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä asiantuntijaamme.
Harri Kalliokoski
AsiakkuusjohtajaMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Harri KalliokoskiAsiakkuusjohtaja
Tommi Ketola
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Laskutulostus
Tommi KetolaMyyntipäällikkö
Ari Rantanen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Ari RantanenMyyntipäällikkö
Teppo Launiainen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Teppo LauniainenMyyntipäällikkö
Seppo Mero
TuoteryhmäpäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Seppo MeroTuoteryhmäpäällikkö
Päivi Oikia
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Päivi OikiaAsiakaspalvelu
Nina Laakso
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Nina LaaksoAsiakaspalvelu