Myymälämarkkinointi, suurkuvatulostus ja sisustusratkaisut

Myymälämarkkinointi

Hansaprint tarjoaa tehokasta ja vaivatonta myymälämarkkinoinnin kokonaispalvelua. Asiantuntemuksemme on käytössäsi aina konseptisuunnittelusta materiaalien valintaan, tuotantoon ja asennukseen. Hoidamme puolestasi myös tarvittavat varastointi- ja logistiikkapalvelut luotettavasti ja tarkasti. Hansaprint tuottaa innovatiivisia ja näyttäviä kampanjakokonaisuuksia, jotka vahvistavat asiakkaidemme brändimielikuvaa ja sitä kautta koko liiketoimintaa. Yhteistyönä asiakkaidemme kanssa tehdyt kokonaisuudet nostavat kampanjan huomioarvoa ja kasvattavat myyntiä. Saat kauttamme käyttötarkoitukseen parhaiten sopivat materiaalit, uudenaikaisen tulostustekniikan takaaman laadun sekä monipuolisen viimeistelyn.

Suurkuvatulostus

Suurkuvatulosteet tuovat näyttävyyttä kauppakeskuksiin, auloihin, julkisivuihin tai liikenneväylien varsille - kaikkialle sinne, missä ihmiset liikkuvat ja heidät halutaan tavoittaa. Suurkuvatuloste on tunnelman luoja ja stabiili katseen pysäyttäjä. Käytössämme on useita laadukkaita suurkuvatulostimia ja viimeistelylaitteita, joiden avulla voimme toteuttaa sekä isot kampanjat että suurikokoiset julkisivuverhoilut. Ammattitaitoinen asennuspalvelumme varmistaa kustannustehokkaimman kiinnitysratkaisun koko tuotteen elinkaaren huomioon ottaen.

Sisustusratkaisut

Autamme luomaan viihtyisiä ja yksilöllisiä pintoja toimistoon, myymälään, kahvilaan, hotelliin, kongressikeskukseen ym. tilaan. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla autamme valitsemaan näyttävien seinä-, lattia-, katto- tai kalustepintojen toteutukseen sopivimmat materiaalit ja toteutustavat. Erilaisia mahdollisuuksia vertaamalla ja asiakkaan kanssa keskustellen löydämme yhdessä parhaat ratkaisut. Luovat kumppanimme auttavat tarvittaessa ainutlaatuisten pintojen suunnittelussa. Saat kauttamme trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti.

Autamme mielellämme parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä asiantuntijaamme.

Muutama sana materiaaleista ja jälkikäsittelystä

Meiltä onnistuu sekä rullalta rullalle suurkuvatulostus että levytulostus (max tulostusleveys 3200 mm). Materiaaliesimerkkejä ovat mm. vaneri, akryyli, alumiinikomposiitti, valokaappikalvo, tarra, messumatto, tapetti ja akustiikkalevyt. Leikkaamme myös tulostetut materiaalit haluttuun muotoon.

Puu- ja vanerilevyt

Tarkoilla yksityiskohdilla tulostettuina sekä muotoonleikkauksilla teet yksilöllisiä ja kauniita sisustusratkaisuja ekologisesti.

Akryyli

Tulostamalla akryylille saat kauniin pinnan jossa teksti tai kuva jää hyvin suojaan akryylin taustapuolelle. Näin saat näyttäviä sisustuksellisia opasteita tai kuvia yrityksellesi. Akryylillä kerrostamalla tai yhdistämällä muihin materiaaleihin voit myös luoda uniikkeja teoksia.

Alumiinikomposiitti

Luo oma designisi kauniisti kiiltävillä alumiinikomposiittilevyillä, tulostamalla joko suoraan levylle tai lisäämällä akryylilevy kuvan päälle antamaan teokselle syvyyttä tai suojaamaan teosta. Isotkin levyt on mahdollista kiinnittää helposti keveytensä ansiosta. Yhdistämällä useamman levyn voit luoda jopa koko seinän kattavan ”industrial” tyylisen kokonaisuuden, joka varmasti huomataan.

Akustiikkalevyt

Akustiikkalevyn ei tarvitse olla suorakaiteen muotoinen, väritön pinta. Asiakkaan designin mukaan tulostetut ja muotoonleikatut akustiikkalevyt luovat kauniin sisustuksellisen elementin tilaan, jossa akustointia tarvitaan.

Stailaa toimistosi

Minkä arvoista yrityksellesi on viihtyisät toimitilat? Toimitilojen viihtyisyys lisää työhyvinvointia ja parhaimmillaan energisoi ja innostaa tekemään työtä ja luomaan uutta. Työpisteet, yhteiset tilat, neukkarit, aulat, keittiö, sosiaalitilat - kaikkiin tiloihin voidaan luoda yksilöllinen ilme. Esimerkkinä neukkarit - niille voidaan kevyellä pintojen uudistuksella luoda nimensä mukaiset ilmeet (vaikkapa "Tukholma", "Oslo", "Kööpenhamina", "Tallinna" - jos nämä sattuvat olemaan neuvotteluhuoneiden nimet). Kysy asiantuntijaltamme lisää, tulemme mielellään käymään ja teemme ehdotuksen siitä, miten teidän toimitilojen ilme stailataan kuntoon.

HansaModule - kevyt ja kestävä kaluste

HansaModule puukomposiittikalusteen avulla toteutat näyttäviä shop-in-shop, pop-up-store tai messuosastoja vaivattomasti ilman korkeita asennuskustannuksia. Kalusteen voi brändätä tulostamalla haluamasi ulkoasu suoraan rakenteeseen tai vaihtoehtoisesti vaihdettaviin vuotiin, joilla muutat visuaalista ilmettä nopeasti ja vaivattomasti, kampanjakohtaisesti. Rakenteet menevät pieneen tilaan ja ovat erittäin kevyitä. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä varastoinnissa ja kuljetuksissa. HansaModule helpottaa henkilökunnan työtä myymälöissä.
Tommi Ketola
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Laskutulostus
Tommi KetolaMyyntipäällikkö
Harri Kalliokoski
AsiakkuusjohtajaMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Harri KalliokoskiAsiakkuusjohtaja
Ari Rantanen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Ari RantanenMyyntipäällikkö
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Jorma NylanderMyyntipäällikkö
Seppo Mero
TuoteryhmäpäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Seppo MeroTuoteryhmäpäällikkö
Päivi Oikia
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Päivi OikiaAsiakaspalvelu
Nina Laakso
AsiakaspalveluSuurkuvatulostus, Kohdennettu suoramarkkinointi, Osakekirjat
Nina LaaksoAsiakaspalvelu
Teppo Launiainen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Teppo LauniainenMyyntipäällikkö
Peppi Pitkänen
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Peppi PitkänenMyyntipäällikkö