Kun tuotteita sijoitetaan esille muiden myymälöihin, esimerkiksi ketjuliikkeisiin tai liikenneasemille, lattiatilasta ja näkyvyydestä käydään brändien välillä kovaa kilpailua. Hansaprint tarjoaa erottuvat, näyttävät ja tilaa luovasti käyttävät ratkaisut, jotka tukevat myyntitavoitteitasi ja tuotteittesi tunnettuutta.

Oikea-aikaista brändinäkyvyyttä

Tuotamme markkinointimateriaalit tarvittaessa valmiin aineiston pohjalta, mutta monivaiheisen hankintaketjun arveluttaessa voit myös tukeutua kokonaispalveluumme. Silloin hoidamme puolestasi kaiken suunnittelusta asennukseen – myös varastoinnin ja logistiikan. Display rakenteet suunnittelemme tuotteidesi koon ja painon mukaan, visuaalisuutta unohtamatta. Varmista paras näkyvyys kustomoimalla.

Oma nimetty yhteyshenkilösi huolehtii siitä, että saat nopeasti vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja prosessisi soljuu mutkattomasti. Lisäksi käytössäsi on selainpohjainen HansaWeb-palvelu, jonka avulla markkinointimateriaalien kokonaisvaltainen hallinta on helppoa ja sujuvaa. Kokeneet ammattilaisemme osaavat suositella parhaiten tarpeisiisi ja budjettiisi sopivia ratkaisuja ja ymmärtävät aikataulujen kriittisyyden. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että aineistot valmistuvat ajoissa ja saapuvat oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Ota yhteyttä, niin varmistetaan tuotteidesi näkyvyys ja erottuvuus.

Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Santeri Paakkunainen
Junior Myyntipäällikkö

Lidl Weinachtsmarkt

Semper Corny

Sherwood

Pop Up (Estrella_FCB)

Lavahuput