Pop-up- ja messuosastot2024-03-20T15:08:21+02:00

Tapahtuma-alan ja näytteilleasettajien keskuudessa näkyvimpiä toimijoita ovat luonnollisesti ne, jotka panostavat visuaaliseen vaikuttavuuteen. Parhaimmillaan hieno tapahtuma tai omaleimainen osasto luo ympärilleen ilmiön, joka jää elämään ja kasvattaa brändin tunnettuutta vielä pitkään tapahtuman jälkeenkin.

Erotu eduksesi

Olivatpa kyseessä festivaalit, konferenssit, seminaarit tai messut, Hansaprint toteuttaa tapahtuman koosta ja paikasta riippumatta näyttävät ja persoonalliset visuaaliset ratkaisut niin tapahtumajärjestäjille, ohjelma- ja tuotantoyhtiöille kuin näytteilleasettajille. Tarjoamme toteutukset valmiista aineistoista tai kokonaispalvelua aina konseptisuunnittelusta ja materiaalien valinnasta logistiikkaan, asennukseen ja varastointiin.

Oma nimetty yhteyshenkilösi vastaa projektisi sujuvuudesta ja kokeneet ammattilaisemme osaavat suositella juuri sinun tapahtumasi tarpeita palvelevia ratkaisuja. Suunnittelijoidemme kanssa voit pallotella ideoita ja luoda yhdessä varmasti erottuvat ja omannäköiset, tilaan sopivat näkyvyyselementit, opasteet sekä mainospinnat.

Ota yhteyttä ja luodaan mieleen jäävät visuaaliset ratkaisut tapahtumanäkyvyyden tarpeisiisi.

Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Santeri Paakkunainen
Junior Myyntipäällikkö

Hansaprint messuosasto

Hyllynpääty

Toteutuksiamme:

Go to Top