Myymäläkampanjat2023-11-23T13:38:21+02:00

Hansaprint tuottaa innovatiivisia ja näyttäviä myymälämarkkinoinnin ratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaidemme brändiä ja liiketoimintaa. Palvelemme niin jatkuvassa yhteistyössä kuin sesonki– ja kampanjakohtaisissa tarpeissa.

Myymälämarkkinoinnin ratkaisut tehokkaasti ja vaivattomasti

Myymälämarkkinoinnin tuotevalikoimaamme kuuluu lähes kaikki, mitä myymälöissä ja kauppakeskuksissa tarvitaan vaikuttavan näkyvyyden saavuttamiseksi. Meiltä saat tarpeesi mukaan joko pelkät tuotteet tai kokonaisratkaisun, jolloin asiantuntemuksemme on käytössäsi aina konseptisuunnittelusta ja materiaalien valinnasta tuotantoon ja asennukseen. Hoidamme myös varastointi- ja logistiikkapalvelut luotettavasti puolestasi.

Oma nimetty yhteyshenkilösi huolehtii prosessisi sujuvuudesta ja asiantuntijamme auttavat valitsemaan juuri tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat ratkaisut. Suoraviivaiset ja sujuvat prosessimme säästävät sinulta aikaa, vaivaa ja rahaa – sekä ennen kaikkea hermoja. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että projektit sujuvat mutkattomasti ja tuotteet valmistuvat ajallaan esimerkiksi lanseerausta tai kampanjan käynnistämistä varten.

Harri Kalliokoski
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut

Suositut tuotteet:

  • Pop-up- ja displayratkaisut

  • Mobilet

  • Teipit ja teippaukset

  • Lippusiimat

  • Hyllypuhujat

Toteutuksiamme:

Go to Top