Markkinointimateriaalien tarve myymäläkampanjaa tai tapahtuman visuaalista ilmettä varten saattaa syntyä lyhyelläkin varoitusajalla, eikä omatoimiseen suunnitteluun ole välttämättä osaamista tai edes aikaa. Hansaprint tarjoaa suunnitteluapua monipuolisiin myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin visuaalisiin tarpeisiin. Tarvittaessa olemme apuna kaikissa vaiheissa, jossa tarvitaan ymmärrystä siitä, miten materiaalit ja toteutustavat toimivat eri ympäristöissä.

Kun pitää tapahtua, me autamme

Kun kaipaat meiltä suunnitteluapua myymälä- tai tapahtumamarkkinointiin, sinulla voi olla toteutuksesta jonkinlainen ajatus, mutta välttämättä et tarvitse edes sitä. Voit pallotella ideoita yhdessä suunnittelijoidemme kanssa tai jättää projektin vaikka kokonaan meidän harteillemme. Ammattilaisemme kuuntelevat toiveitasi tarkalla korvalla ja osaavat vankan kokemuksensa ja asiantuntemuksensa turvin ehdottaa juuri oikeita ratkaisuja, jotka erottuvat ja tekevät vaikutuksen.

Koska aikataulut ovat erilaisten kampanjoiden ja tapahtumien parissa usein tiukat, ja omat resurssit rajalliset, tarjoamme myös asennuspalvelua. Laadukkaan lopputuloksen ohella saamme asennuksissa eniten positiivista palautetta oikea-aikaisuudesta ja asiakkaan huomioimisesta. Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että liiketila näyttää kampanjan alkaessa siltä kuin pitää ja tapahtumarakenteet ovat pystyssä, kun showtime koittaa.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tarpeitasi vastaavat visuaaliset ratkaisut.

Harri Kalliokoski
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Santeri Paakkunainen
Junior Myyntipäällikkö

Toteutuksiamme:

Bang

S-Market Halinen

Helsinki Fashion Week