Myymälä- ja tapahtumamarkkinointi2024-03-20T13:33:45+02:00

Hansaprintin palveluista löydät näyttävät ja vaikuttavat ratkaisut myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin sekä brändinäkyvyyden tarpeisiin. Valikoimastamme löytyy kaikki käyntikorteista valtakunnallisiin kampanjatoteutuksiin ja kokonaispalvelumme kattaa kaiken aina konseptisuunnittelusta, materiaalien valinnasta ja tuotteiden valmistuksesta logistiikkaan ja asennukseen saakka. Palvelemme niin jatkuvissa kuin sesonki-, kampanja- tai tapahtumakohtaisissa toteutuksissa.

Kokeneiden ja asiantuntevien ammattilaistemme avulla löydät aina tarpeisiisi parhaiten soveltuvat materiaalit ja varmistut tuotteiden mahdollisimman tehokkaasta uusiokäytöstä esimerkiksi visuaalisen ilmeen muuttuessa. Hukkamateriaalin minimoivat toteutuksemme ovatkin paitsi vastuullisia ja kestäviä, myös kustannustehokkaita.

Meillä palveluksessasi on oma nimetty yhteyshenkilösi, joka pitää huolen siitä, että kysymyksiisi ja tarpeisiisi vastataan. Osana mutkatonta asiointia käytössäsi on HansaWeb-palvelu, jonka avulla markkinointimateriaalien kokonaisvaltainen hallinta on helppoa ja sujuvaa. Vankka kokemuksemme ja suoraviivaiset prosessimme takaavat sen, että lopputuotteemme vastaavat sitä mitä on tilattu ja toimitetaan oikea-aikaisesti.

Myymäläkampanjat

Hansaprint tuottaa innovatiivisia ja näyttäviä myymälämarkkinoinnin ratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaidemme brändiä ja liiketoimintaa.

Tuotteiden esillepano ja näkyvyys

Hansaprint tarjoaa erottuvat, näyttävät ja tilaa luovasti käyttävät ratkaisut, jotka tukevat myyntitavoitteitasi ja tuotteittesi tunnettuutta.

Suunnittelu- ja asennuspalvelut

Hansaprint tarjoaa suunnitteluapua niin esillepanon rakenteisiin kuin myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin visuaalisiin tarpeisiin.

Pop-up- ja messuosastot

Olivatpa kyseessä festivaalit, konferenssit, seminaarit tai messut, Hansaprint toteuttaa tapahtuman koosta ja paikasta riippumatta näyttävät ja persoonalliset visuaaliset ratkaisut.

Harri Kalliokoski
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus, Sisustusratkaisut
Santeri Paakkunainen
Junior Myyntipäällikkö

Myymälä- ja tapahtumamarkkinoinnin ratkaisuissamme korostuvat:

  • Helppous ja sujuvuus

  • Vastuullisuus ja kestävyys

  • Oikea-aikaisuus

  • Kokemus ja asiantuntemus

  • Optimoitavuus

  • Avaimet käteen -palvelu

Lue lisää palveluistamme:

Go to Top