Lehdet, kuvastot ja printtimainokset

Hansaprintillä on pitkäaikainen kokemus lehtien, kuvastojen ja luettelojen painamisessa. Voit tilata kauttamme aikakauslehdet, asiakas- ja järjestölehdet sekä esitteet, kuvastot ja luettelot.

Lehdet

Tarjoamme stiftattuja ja liimattuja lehtiä eri formaateilla ja sivuluvuilla. Paperivalikoimamme on laaja ja painosmäärät ovat 10 000 kappaleesta ylöspäin.

Lehdet toimitetaan viimeisteltyinä ja jakeluvalmiina kimputusta ja osoitetulostusta myöden asiakkaan valitseman jakelun mukaisesti.

Kuvastot

Kuvastoissa voi olla satoja sivuja ja erilaiset jälkikäsittelymahdollisuudet ovat monipuoliset.

Käsittelemme, pakkaamme ja toimitamme kuvastot tarpeidenne mukaisesti.

Printtimainokset

Tarjoamme mainosmateriaaleja, jotka voivat olla lehden, tabloidin tai vaikka neliön mallisia.

Monipuolinen painokapasiteetti mahdollistaa erilaisten formaattien toteutuksen kustannustehokkaasti perille toimitettuna.

Tehokeinot

Liitteistykset (irtoliite, liimanidottu, liimapisara, stiftattu), monipuoliset lakkaukset, lisäkannet, version vaihdot, muovitukset, stanssaukset, e-lehdet.

Tutustu tehokeinoihin

Erikoisrakenteet

Uusilla rakenteilla kiinnität kustannustehokkaasti postin saajan huomion. Niiden avulla erotut tehokkaasti muista printtimainoksista.

Tutustu erikoisrakenteisiin
Marjo Hietarinta
MyyntipäällikköLehdet, kuvastot ja printtimainokset
Marjo HietarintaMyyntipäällikkö
Anu Mäkeläinen
MyyntipäällikköLehdet, kuvastot ja printtimainokset
Anu MäkeläinenMyyntipäällikkö
Sirpa Hänninen
AsiakaspalveluLehdet, kuvastot ja printtimainokset
Sirpa HänninenAsiakaspalvelu
Katso kaikki yhteystiedot

Yhteistyö Quad Graphics Europen kanssa

Haluamme tarjota asiakkaille kilpailukykyisimmät painopalvelut pitkäjänteisesti. Pitkä yhteistyö Quad Graphics Europen kanssa tarkoittaa asiakkaillemme laajempaa palvelutarjontaa sekä uusia mahdollisuuksia tuotteiden ja formaattien osalta.

Quad tekee määrätietoisesti ja pitkäjänteisesti työtä ympäristöystävällisen tuotannon edistämiseksi. Yksi osoitus edellisestä on Quadin oikeus liittää EU-ecolabel merkki painotuotteisiin, EU-ecolabel vaatimusten täyttyessä käytettävien painopaperien osalta. Halutessasi painotuotteeseesi voidaan painaa EU-ecolabel merkki ympäristöystävällisesti tuotetutusta painotuotteesta.

Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme hoitaa kaiken puolestasi.