Kirjat ja tuotemanuaalit

Hansaprint tarjoaa palvelukonseptin, joka mahdollistaa sekä pienten että suurten kirjaerien tilaamisen kustannustehokkaasti. Tarvepainatukseen perustuva tuotantomme takaa kirjojen saatavuuden juuri silloin kun niitä tarvitaan. Lisäerien valmistaminen onnistuu näppärästi kirjan todellisen kysynnän mukaan. Näin varastointi- ja makulointikulut minimoituvat. Asiakkaamme kirjatuotanto toimii kestävällä ja ekologisella pohjalla.

Tarvepainatuksen edut

1. Lisäerien painaminen

Joustavan tilaus- ja toimitusprosessimme myötä asiakkaamme pystyvät pitämään kirjatarjontansa jatkuvasti optimaalisena. Lisäerien painaminen tapahtuu vakioidulla yksikköhinnalla ja toimitusaika pysyy lyhyenä. Tilattavan kirjaerän koko voi vaihdella muutamasta kymmenestä kappaleesta useiden satojen kappaleiden eriin. Pehmeäkantiset kirjat valmistuvat viiden arkipäivän aikana ja kovakantisten kirjojen tuotantoaika on 10 arkipäivää.

2. Päivittyvä tieto

Hansaprintin HansaBook sähköinen palvelukonsepti soveltuuu loistavasti kirjatuotteisiin, joiden sisältämä tieto vaatii ajoittaista päivittämistä. Joustavan uusintapainatuksen johdosta tuotteiden sisältämä tieto pysyy ajantasaisena ja vanhentuneen tiedon aiheuttamaa kirjahävikkiä ei synny.

Tuotemanuaalit

Tarvepainatus soveltuu erityisesti tuotemanuaalien ja erilaisten ohjekirjojen tuotantoon. Tuotemanuaaleja voidaan painaa asiakkaan päätuotteen menekkiä mukaillen. Tämä tuo mukanaan selkeitä kustannussäästöjä, kun ylimääräiset varastointikustannukset pienenevät eikä pääomaa sitoudu manuaalien säilömiseen.

Voit tilata painotuotteen joustavasti todellisen tarpeen mukaan ekologisesti ja kustannustehokkaasti.


Tee tarjouspyyntö
Jenny Eromäki
MyyntipäällikköKirjat ja tuotemanuaalit
Jenny EromäkiMyyntipäällikkö
Taisto Junkkari
Myynti- ja kehityspäällikköKirjat ja tuotemanuaalit, Kohdennettu suoramarkkinointi, Logistiikkapalvelut
Taisto JunkkariMyynti- ja kehityspäällikkö
Maria Luoma
MyyntipäällikköKirjat ja tuotemanuaalit, Kohdennettu suoramarkkinointi, Lomakkeet
Maria LuomaMyyntipäällikkö
Harri Setälä
AsiakaspalveluKirjat ja tuotemanuaalit
Harri SetäläAsiakaspalvelu
Eveliina Salmi
AsiakaspalveluKirjat ja tuotemanuaalit
Eveliina SalmiAsiakaspalvelu