HansaModule

HansaModule kevyen ja kestävän puukomposiittikalusteen avulla toteutat näyttäviä shop-in-shop, pop-up-store tai messuosastoja vaivattomasti ilman korkeita asennuskustannuksia. Kalusteen voi brändätä tulostamalla haluamasi ulkoasu suoraan rakenteeseen tai käyttämällä vaihdettavia kampanjavuotia, joiden avulla muutat visuaalista ilmettä nopeasti ja vaivattomasti.

HansaModule rakenteet menevät pieneen tilaan ja ovat erittäin kevyitä. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä logistiikkakustannuksissa. Kalusteiden asentaminen käy vaivattomasti joko myymälähenkilökunnan toimesta ilman ulkopuolisia asentajia. HansaModulen avulla myymälästä saadaan näyttävän näköinen, ja myymälän layoutia voidaan joustavasti muokata tarpeen mukaan.

HansaModulesta voidaan rakentaa täysin tarpeen mukaan räätälöityjä kokonaisuuksia. HansaModule sopii myös mainiosti pop-up myymälöiden kalusteeksi. Kun kauppapaikka vaihtuu, HansaModule kulkee kätevästi mukana.

Kun haluat täysin uniikin kalusteratkaisun myymälään tai tapahtumaan – vastaus on HansaModule.

Säästä varastotilassa ja kuljetuksessa

Rakenteet menevät pieneen tilaan ja ovat erittäin kevyitä. Tämä tarkoittaa merkittäviä säästöjä varastoinnissa ja kuljetuksissa. HansaModule helpottaa henkilökunnan työtä myymälöissä.

Ulkoasu nopeasti ja vaivattomasti

Kalusteen voi brändätä tulostamalla haluamasi ulkoasu suoraan rakenteeseen tai vaihtoehtoisesti vaihdettaviin vuotiin, joilla muutat visuaalista ilmettä nopeasti ja vaivattomasti, kampanjakohtaisesti.

Minimoi kustannukset 

Turhat kulut pois. Tapahtumat, messut, näyttelyt, shop-in-shop ratkaisut – monia mahdollisuuksia ilman isoja asennuskustannuksia.

Ota Yhteyttä
Harri Kalliokoski
AsiakkuusjohtajaMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Harri KalliokoskiAsiakkuusjohtaja
Jorma Nylander
MyyntipäällikköMyymälämarkkinointi, Suurkuvatulostus
Jorma NylanderMyyntipäällikkö
Katso kaikki kontaktihenkilöt