Kiinnostaako pakkausratkaisu, joka korvaa muovin paperilla, tarjoaa ylimääräistä pinta-alaa markkinoida ja on täysin kierrätettävä?

Paperikääre on toimiva vaihtoehto yksittäismuovitukselle. Siihen voidaan pakata useita eri tuotteita kuten lehtiä, liitteitä ja vaikka vastaanottajan mukaan kohdennettua viestintää. Tuotteet ovat hyvässä suojassa kääreen sisällä ja saapuvat vahingoittumattomina vastaanottajalle.

Sen lisäksi, että paperikääreeseen on tulostettu vastaanottajan osoitetiedot, pinnan voi hyödyntää markkinointiin. Se onkin oiva tapa tehdä näyttävä visuaalinen toteutus, joka kääntää päät ja tuo brändisi sekä viestisi huomiota herättävästi vastaanottajalle.

Paperikääreestä on useita variaatioita, sillä tuotteet voivat olla kokonaan piilossa tai osittain näkyvissä. Yhtenä vaihtoehtona on uudelleen suljettava kääre, joka on hyvä vaihtoehto, jos tarvetta on pidempiaikaiseen tuotesuojaan.

Kiinnostuitko? Kysy lisää tarjoamistamme vaihtoehdoista ja kustomointimahdollisuuksista Marjo Hietarinnalta, puh. 050 577 1460.

Kuvamateriaali on Quad Graphics Europen omaisuutta. Niiden kopiointi tai jakaminen ilman Quad Graphics Europen lupaa on kielletty.