Ohjeet – Kohdennettu suoramarkkinointi

Yleisimmät vaihtuvan tiedon aineiston valmistuksessa huomioitavat asiat. Vaihtuvaa dataa sisältävissä painotöissä tarvitaan staattisen pohjamateriaalin (pdf, InDesign) lisäksi seuraavat tiedot:
• Tilaus, tulostusohje
• Leiska, johon on merkitty kaikki vaihtuvat kentät (esim. low-res pdf)
• Personointitaulukko
• Kenttäeroteltu data (xls, csv, txt)
• Otsikkoselitteiden on vastattava leiskaan merkittyjen kenttien nimiä
• Jos tietokanta koostuu useammasta excelistä, on rakenteen oltava kaikissa sama
• Excel toimitetaan tekstimuodossa, jotta postinumeroiden etunollat pysyvät mukana
• Data sisältää vain käytettävät tiedot
• Tulostustiedoston tietuekuvaus
• Väri- ja taittomalli, jos aineisto sisältää värikriittisiä elementtejä tai erikoistaittoja (printti)

Lisätietoja tarvittaessa yhteyshenkilöltäsi.

Aineistonsiirto
Käytä aineistonsiirtoon ftp.hansaprint.fi -palvelinta, käyttäjätunnukset saat yhteyshenkilöltäsi.

Voit myös lähettää aineiston www-lomakkeella: https://secure.hansaprint.net/material
tunnus: hpupload
salasana: Transfer9

Muista lähettää viesti tiedostonsiirrosta osoitteeseen: arkki@hansaprint.fi.
Käytä viitteenä työnumeroa tai jotain muuta selkeää tunnistetta.