Korona oli, ja ehkä meni, mutta uusi normaali on silti edessä. Toimitilojen monikäyttöisyys korostuu nyt entisestään, kun toimistoille palaavat työntekijät kaipaavat ympärilleen viihtyvyyden lisäksi erilaisiin tilanteisin sopivia tiloja. 

Hansaprint Interiors -palvelumme kautta pystyt ketterästi tekemään kevyitä visuaalisia ja akustisia tilamuutoksia, joilla lisätään viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta tiloihin. Printatut akustiset elementit tuovat näyttävyyttä ja hillitsevät häiritseviä ääniä. Näin työntekijä voi keskittyä omaan tekemiseensä. Akustiikan lisäksi voi olla tarve näkösuojiin, mikäli vaikka neuvotteluhuoneissa on lasiseiniä. Näyttävät tai hillityt teippaukset ovat tässä tapauksessa hyvä ratkaisu. 

Kun brändisi otetaan huomioon visuaalisessa ilmeessä, tämä vahvistaa mukavasti koko yrityksen yhteistä henkeä ja visiota sekä auttaa asiakasta yhdistämään paikan yrityksen brändiin. 

Tarjoamme ideoita, ongelmanratkaisua ja viimeisintä tietotaitoa 

Palvelumme tuo käyttöösi pitkäaikaisen tietämyksemme erilaisista materiaaleista ja tekniikoista, jonka avulla ratkaisemme hankaliakin sisustusongelmia. Ympäristöystävällisyys on otettu huomioon laadukkaissa materiaalivalinnoissa ja hävikin välttämisessä. Esimerkkejä toteutuksistamme näet oheisista kuvista, joissa olemme tuottaneet näköesteitä, tapetteja ja, akustiikkaa parantavia tauluja sekä verhoiltuja tuoleja. 

Olemme luotettava, kotimainen yhteistyökumppani, joka tekee juuri sen, mitä lupaa. Prosessissa me pidämme sinut ajan tasalla sekä kokonaisuuden kasassa. Voit olla siis huoletta koko projektin ajan. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä myyntiimme täältä.