Ruokamessuilta nälkäisenä ja kylläisenä kohti kevättä

Ruokamessuilla on mukavaa, tekisi mieli käyttää erään kotimaisen brändin lanseeraamaa lausetta hyvästä ruoasta. Eipä nyt käytetä, todetaan vain että lounaasta ei näillä messuilla tarvinut maksaa. Sai halutessaan sen kuuluisan (ilmaisen) lounaan osastolta toiselle kierrellessä.

Nälkääkin jäi, oli sen verran kotimaisia ja ulkomaisia brändejä paikalla, jotka eivät vielä ole Hansaprintin asiakkaita. Ei muuta kuin hihojen suut kohti olkapäitä, työhanskat käteen ja kevätkylvöjä kohti!

Uutta ilmettä seiniin, lattiaan ja kattoon; myymälään, messuille, shop-in-shop

Lanseerasimme osastollamme uuden LAMà Display tuotteen, edustamme vuoden alusta lähtien Marins Ltd:n kehittämää ja patentoimaa POS tuoteperhettä. Katso lisää marins.net/en

Rakensimme oman osastomme HansaModule kalustesarjan avulla. HansaModule on täysin uudenlainen, innovatiivinen ja kevyt kaluste, jonka avulla rakennat shop-in-shop ratkaisun taikka messuosaston hetkessä. Ainut tarvittava työkalu kasaamisessa on pieni kuusiokoloavain…Kätevää!

Ei sovi unohtaa lattiaa. Yhteistyökumppanimme Emily Campbell www.bluebutterflyflooring.com suunnitteli meille tunnelmaa luomaan osaston lattialle rantamaiseman, missä näkyi meren ja rantahiekan elämistöä ja kasvistoa. Millaista tunnelmaa taikka näkyvyyttä lattiassa te voisitte käyttää?