Sähköisen taloushallinnon palveluihin ja osakeyhtiöasiakkuuksiin keskittyvä täyden palvelun tilitoimisto TalousSatama on saavuttanut tavoittelemaansa maltillista ja hallittua kasvua siinä määrin, että tarvitsi suuremmat toimitilat.

TalousSatamalla oli Espoon Olarissa sijaitsevia uusia tilojaan varten jo etukäteen omia ajatuksia, joista haluttiin toteutuskelpoisia Hansaprintin ammattimaisilla sisustusratkaisuilla. Yhteistyöhön päädyttiin suosittelun kautta.

– Se on aika yleistä, sillä toimitilasisustus perustuu suurelta osin toimivaan asiakaspalveluun ja hienoon työjälkeen. Kun työt tehdään hyvin, nimi kiirii saralla kuin saralla, Hansaprintillä myyntipäällikkönä työskentelevä Toni Koponen toteaa.

Valoa ja näkösuojaa yhdellä tuotteella

TalousSataman toiveena oli päästä muuttamaan uusiin tiloihin hyvin pian sen jälkeen, kun ne valmistuisivat. Tiloissa oli kuitenkin runsaasti lasiseinäpintaa, johon kaivattiin näkösuojaa.

– Asiakkaalle oli tarjottu rakentajan puolesta valmista kalvoratkaisua, joka ei heitä hinnan ja tyylin puolesta miellyttänyt. Asiakkaan tavoite oli tarjota henkilökunnalle riittävä työrauha ilman, että toimiston valoisuus kärsisi. Tilat olivat varsin valoisat vaaleine pintoineen ja suurine ikkunoineen, joten luonnonvalo haluttiin säilyttää, sisustusratkaisuihin ja suurkuvatulostukseen erikoistunut Koponen kuvailee.

– Niinpä suunnittelimme yhdessä asiakkaan sekä suunnittelijamme Martin Nystenin kanssa asiakkaan toiveiden mukaisen räätälöidyt näkösuojat.

Hansaprintin valikoimaan kuuluvien lasikalvojen erikoisuutena on, että ne läpäisevät valoa, mutta niillä voidaan tarvittaessa samalla estää läpinäkyvyys. Kalvojen mahdollistama, valoisa ja avaran tuntuinen lopputulos täydentää TalousSataman logosta kumpuavaa valon näyttämisen symboliikkaa.

Toimitilan lasiseinässä on valoa läpäisevä näkösuojateippaus.

Näyttävyyttä ja viihtyisyyttä kuvatapeteilla

Majakka sai TalousSataman sisustuksessa myös konkreettisen roolin, kun yritys halusi tuoda esiin ilmettään ja arvomaailmaansa.

– Etenkin neuvottelutiloissa tavoitteena oli jalkauttaa TalousSataman omaa näkemystä sisustuksesta. Kuva-aiheeksi valittiin merimaisema, jolla saatiin hyvin tuotua esiin asiakkaan teemaa ja brändi-ilmettä, Koponen kertaa.

Ratkaisuna päädyttiin hyödyntämään Hansaprintin tuoteperheeseen kuuluvaa saumatonta Arazzo Armada -tapettia.

– Asiakkaan neuvottelutiloissa juuri tästä tuli ”se juttu”, eli onnistuttiin tuomaan esiin TalousSataman teemaa ja brändi-ilmettä suurella yhtenäisellä kuvapinnalla ilman, että jäljelle jäi ainoatakaan saumaa.

Sekä neuvottelutilojen ilmeet, joista yhdessä saimme muokattua asiakkaalle mieleiset ja käyttökelpoiset ratkaisut.

Toimitilan seinän peittää kuvatapetti majakasta rantakallioilla.

Taloussataman logossa esiintyvää symboliikkaa on tuotu myös toimitilojen sisustukseen.

Asiakkaan tyytyväisyys toimitilasisustuksessa tärkeintä

Paljas betonipinta ja lasi luovat TalousSataman tiloissa yllättävän lämpimän tunnelman pelatessaan yhteen näyttävien kuvatapettien ja valoisuuden kanssa. Koponen toteaakin, että asiakkaalla on nyt upeat tilat, joissa todella kelpaa työskennellä ja ottaa asiakkaita vastaan.

Koponen kertoo, että projektissa vallitsi hyvä kommunikaatio ja että Hansaprint sai kiitosta etenkin joustavuudesta.

– Asiakas oli hyvin tyytyväinen erilaisten sisustusratkaisujemme asennukseen ja erityisesti asentajaan, joka kykeni toteuttamaan paikan päällä pieniä lisätoiveita.

Toisena seikkana korostui Koposen mukaan se, että projekti toteutettiin asiakkaalle kiireisessä tilanteessa.

– Työt tehtiin melko lyhyessä aikaikkunassa, mutta kykenimme vastaamaan tarpeeseen räätälöidyillä ratkaisuilla nopeasti ja kaikki onnistui suunnittelusta asennukseen.

– Asiakas oli erittäin tyytyväinen saavutettuun lopputulokseen ja yhteistyömme jatkuu, Koponen tiivistää.

Jos kiinnostuit toimitilasisustuksen tuotteista ja ratkaisuista, tai sinulla on mitä tahansa kysyttävää niihin liittyen, ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan:

 

Santeri Saastamoinen
Myyntipäällikkö
Sisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
+358 40 414 7060
santeri.saastamoinen@hansaprint.fi

Lisää aiheesta

Kuinka toteuttaa näyttävät toimitilat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti?
Monessa yrityksessä uudet toimitilat täytyy saada käyttöön pikaisella aikataululla, eikä niiden ilmeeseen välttämättä ehditä panostaa. Samalla ehostuksessa voi huolettaa tilojen käytön häiriintyminen ja kallis hintalappu. Hansaprint vastaa molempiin murheisiin älykkäillä ratkaisuilla.

Nyt toimistoilla kaivataan viihtyvyyttä ja toimivuutta!
Tänä päivänä toimitilojen monikäyttöisyys korostuu entisestään, kun työntekijät kaipaavat ympärilleen viihtyvyyden lisäksi erilaisiin tilanteisin sopivia työskentelytiloja.

Villi viidakko, sykkivä kaupunki vai rauhallinen merenranta?
Kuljeta yhtenäistä tunnelmaa toimiston halki tai tuo jokaiseen tilaan oma persoonallinen säväys. Nyt voit luoda toimistoosi haluamasi fiiliksen helposti kustomoiduilla tapeteilla. Hansaprint toteuttaa kaikki toiveesi toimiston viihtyvyyden luomiseksi.

Hansaprintiltä ammattimaiset palvelut visuaaliseen suunnitteluun

HansaInterior
Uuden palvelumme kautta pystyt ketterästi tekemään kevyitä visuaalisia ja akustisia tilamuutoksia, joilla lisätään viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta tiloihin. Printatut akustiset elementit tuovat näyttävyyttä ja hillitsevät häiritseviä ääniä.

Visuaalinen kommunikointi
Oli kyseessä myymälämarkkinointi, tuotelanseeraus, ilmeen uudistaminen tai toimiston tuunaus, löydät ratkaisun Hansaprintin suurkuvatuotannon palveluista. Tarjoamme tehokasta ja vaivatonta kokonaispalvelua. Asiantuntemuksemme on käytössäsi aina konseptisuunnittelusta materiaalien valintaan, tuotantoon ja asennukseen.

Inspiraatiota visuaalisen ilmeen kohentamiseen löytyy myös sosiaalisen median kanavistamme:

Löydät meidät LinkedInistä
Hansaprint Instagramissa
Olemme Facebookissa