Räätälöidyt verhot, tyynyt sekä verhoilut toimivat julkisessa tilassa katseen vangitsijana. Kankaat voidaan kustomoida haluamasi visuaalisuuden mukaan. Brändivärit, logotja kuositvoidaan painaa kankaille, jolloin ne luovat huolitellun kokonaisuuden yrityksestäsi, joka jää työntekijöidesi ja asiakkaidesi mieleen.

Verhoilukankaita voidaan käyttää sisustustyynyissä, tuoleissa ja sohvissa. Laatuja on valittavissa kolmesta erilaisesta, mukaan lukien säässä kuin säässä kestävän kankaan, jossa on sekä homeen esto että antibakteerinen pinta. Tämä on erinomainen vaihtoehto ulkotiloihin! Kaikki laadut ovat julkistilan kestäviä ja kestävät hyvin pesua.

Verhokangas on avokonttorin monikäyttöinen pelastus. Sen avulla voidaan jakaa tiloja ja luoda vaikkapa loungemainen tila, jossa asiakkaat voivat odottaa tai työntekijät viettää taukoaan. Oikea verhomateriaali auttaa parantamaan akustiikkaa avarassa tilassa. Kankaita on saatavilla paljon erilaisia laatuja, joiden joukosta löytyy niin pimennysverhoja kuin luonnon valon läpi päästävää kevyempää verhoa.

Kiinnostuitko parantamaan työpaikkasi akustiikkaa ja tilan käyttöä? Kysy lisätietoja kankaiden eri mahdollisuuksista Santeri Saastamoiselta, puh. 040 414 7060, santeri.saastamoinen@hansaprint.fi