Kun tarvitset asiantuntevaa palvelua painotalolta, käänny Hansaprintin puoleen. Me tarjoamme henkilökohtaista palvelua, selvitämme asiakkaan erityiset tarpeet ja ehdotamme kannattavimmat ratkaisut jo suunnitteluvaiheessa. Toteutamme painatuksen aina todellisen tarpeen mukaan. Linnax Oy:n kuvastossa keskityimme siihen, että painoksen rakenne ja koko on asiakkaan käyttötarkoitukseen sopiva.

 

Asiakkaamme Linnax Oy on käsi- ja maalaustyökalujen, pesureiden ja oheistuotteiden maahantuonti- ja tukkuliike. Linnaxilta saadussa tarjouspyynnössä oli selkeät toiveet ja tavoitteet: tarkoituksena oli tehdä ammattiliikeasiakkaille jaettava tuotekuvasto, joka on kestävä ja laadukas, sillä se toimii myös myyntiedustajan työkaluna.

 

Ennen kuin kävimme projektissa tuumasta toimeen, varmistimme, että kuljemme asiakkaan kanssa yhteisellä tiellä. Rakennesuunnittelussa päätimme yhdessä, mikä olisi toimivin kannen pintakäsittely, sidosasu ja paperin paksuus, jotta lopputuote palvelisi tavoitteita parhaiten. Teemme aina aineiston esitarkistuksen ennen varsinaista painamista. Tämä on äärimmäisen tärkeää hoitaa huolella, sillä tällä vältymme lopullisessa kuvastossa ikäviltä yllätyksiltä, kuten heikkolaatuisilta kuvilta tai liian kapeilta leikkausvaroilta. Näin Linnaxin huolellisesti tehty aineisto saatiin ongelmitta painoon.

 

Linnaxin laaja 150-sivuinen tuotekuvasto on heti päässyt hyvään käyttöön. ”Kuvasto on saanut erittäin hyvän vastaanoton Linnax Oy:n asiakkaissa”, kertoo Henri Korpi Linnaxilta. ”Tulemme jatkossakin tuottamaan vastaavaa kuvastoa.”

 

Hansaprintissä panostamme palveluun ja tarjoamme aina asiakkaan tarpeen mukaista painopalveluja kustannustehokkaasti. Lisäpalveluiden tarjonta on osa hyvää asiakaspalvelua ja meiltä onnistuu esimerkiksi luetteloiden postitus suoraan vastaanottajalle sekä väliaikainen varastointi.

 

Heräsikö ajatuksia kuvastopalveluihin liittyen? Taisto Junkkari vastaa mielellään kysymyksiisi, puh. 050 317 5942 tai sähköpostitse taisto.junkkari@hansaprint.fi.