Rajoitusten hälventyessä odotamme jo innolla toimistolle pääsyä. Siispä tervetuloa mukaan seuraamaan toimistosisustuksemme toista osaa! 

Työn tehokkuus nousee, kun välillä saa huilata. Toimistossamme on veikeä kuvallinen tilanjakaja erottamassa työtilan keittiön taukotilasta. Upean visuaalisuuden lisäksi sillä on monia muitakin käyttötarkoituksia: se estää kätevästi ruoan hajua leijailemasta toimistolla, eikä työkavereidesi tarvitse katsoa, kun hörpit lounassoppaa keittiössä, sillä se toimii myös näköesteenä. Tilanjakajaan voi tulostaa kuvamaailman oman maun mukaan. 

Keittiötämme koristaa myös lajittelua helpottava ratkaisu. Panostamme ympäristöystävällisyyteen niin työssämme kuin omalla toimistollamme, joten pystytimme kierrätysastian pahville, tölkeille sekä muovi- ja lasipulloille. Näin lajittelu on helppoa, nopeaa ja selkeää! 

Kun lounastauko koittaa, se kuluu leppoisasti lehtiä selaamalla. Taukotilan kupeessa komeilevasta lehtitelineestä lounasseuran valinta onnistuu näppärästi, kun koko valikoiman näkee yhdellä silmäyksellä. Tilava säilytysteline auttaa pitämään järjestyksessä lukuisat lehdet, jotka saapuvat toimistollemme. Helppokäyttöisen ratkaisun voi kustomoida vaikkapa oman brändin mukaan.

Kun tauolta pääsee takaisin työnteon pariin, voi hommia jatkaa uudessa Quiet Zone -työskentelytilassa. Täällä luonnistuu itsenäiseen työskentelyyn keskittyminen, sillä tilaan ei toimiston häly kuulu. Lisäsimme yksityisyyttä tulostamalla tilan lasiseiniin sumentavat tarrat, jotka ovat helppo kiinnittää ja tarvittaessa irrottaa 

Oviimme on kiinnitetty aaltopahvikylttejä, joilla saadaan lisää visuaalista ilmettä. Lisäksi kyltit auttavat toimistolla navigoinnissa, sillä kyltit kertovat huoneen käyttötarkoituksen. Myös toimiston lattiaan voi lisätä tarroja, jotka muistuttavat työntekijöitä ja asiakkaita vaikkapa koronaturvallisuusohjeista. 

Jos kaipaat kekseliäitä ratkaisuja omalle toimistollesi, älä epäröi ottaa yhteyttä Teppo Launiaiseen puh. +358 50 337 7824

tai Jorma Nylanderiin puh. +358 43 825 7660.