Hansaprint Oy on ostanut 1.6.2021 päivätyllä yrityskaupalla koko Arazzo Oy:n osakekannan. Arazzo jatkaa toimintaansa ennallaan Hansaprint Oy:n tytäryhtiönä.

Hansaprintin toimitusjohtaja Jukka Saariluoma kommentoi: ”Tilojen käyttö on murroksessa. Toimistoilta odotetaan aikaisempaa enemmän, ne ovat muutakin kuin avokonttoreita ja neuvotteluhuoneita. Työympäristön tulee tarjota viihtyvyyttä, puitteet toimiviin tapaamisiin ja kohtaamisiin sekä tarjota rauhalliset olosuhteet puheluihin tai keskittymistä vaativiin tehtäviin.”

Saariluoman mukaan kaupan ja palveluiden ympäristöissä kasvussa ovat visuaalisuus, opastaminen ja brändin hallittu näkyvyys. Kauppapaikkamarkkinoinnin rinnalle nousee uusia tarpeita, sillä tuotteiden lisäksi tarjolla on entistä enemmän myös palveluita. Edellisten teemojen ympärille tiivistyy se, miksi Hansaprint hankki Arazzon omistukseensa.

Arazzon toimitusjohtajana jatkava Pekka Meriläinen kertoo: ”Olemme erittäin tyytyväisiä. Meillä on yhteinen visio Hansaprintin kanssa ja vahva tahtotila kehittää ja tarjota parhaat palvelu- ja tuoteratkaisut sisustuksen osalta toimistoympäristöihin, kauppoihin, kauppakeskuksiin sekä hotelli ja ravintola-alan toimijoille.”

Hansaprintin ja Arazzon palvelu- ja tuotevalikoimalla voidaan toteuttaa ratkaisuja aina suunnittelusta asennukseen saakka mm. yritysten tiloissa, julkisissa tiloissa, hotelleissa ja ravintoloissa. Hansaprint ja Arazzo palvelevat niin yrityksiä, kaupan ketjuja, kiinteistöjä, design- ja suunnittelutoimistoja kuin sisustusarkkitehtejä.

Lisätietoja saat toimitusjohtaja Jukka Saariluomalta, 0400 447 619, jukka.saariluoma@hansaprint.fi ja toimitusjohtaja Pekka Meriläiseltä, 040 539 8599, pekka.merilainen@arazzo.fi