Hansaprint tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia painopalveluita, jotka vastaavat asiakkaiden monipuolisiin mainostarpeisiin. Olipa kyse sitten suoramarkkinoinnista, kampanjamateriaaleista tai myymälämarkkinoinnista, Hansaprintin ratkaisut erottuvat edukseen.

Painotuotteiden hankkiminen on helppoa ja vaivatonta

Hansaprint panostaa toiminnassaan vahvasti laatuun ja asiakaspalveluun. Painotuotteiden hankkimisesta on tehty asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaista ja huoletonta.

– Asiakkaiden tarpeet ovat aina etusijalla. Jokaiselle projektille nimetään oma asiakaspalveluhenkilö myyjän lisäksi, joka huolehtii prosessista alusta loppuun saakka. Näin asiakas tietää aina, keneen voi olla yhteydessä. Tästä olemme saaneet asiakkailta paljon kiitosta, Hansaprintin myyntipäällikkö Marjo Hietarinta kertoo.

 

Suoramainonta pitää pintansa digitaalisuuden rinnalla

Konkreettisella ja käsiin tuntuvalla suoramainoksella on edelleen paikkansa suomalaisten lukutottumuksissa. Säännöllinen painettu viestintä auttaa yrityksiä pysymään asiakkaiden mielissä, ja viesti myös säilytetään pidempään ja siihen palataan useasti.

– Suomessa suoramainonnalla on vielä selkeä, vankkumaton lukijakunta, joka odottaa saavansa tuoreimmat tarjoukset ja vinkit säännöllisesti, Hietarinta muistuttaa.

– Suoramainos toimii monesti ikään kuin sisäänheittäjänä – se herättää mielenkiinnon tutustumaan tarjontaan ja usein lisätietoa haetaan sitten digitaalisista kanavista, hän lisää.

Postin ilmoittama muutos osoitteettoman jakeluun ei myöskään tarkoita suorajakelun loppua, vaan markkinat mukautuvat uuteen tilanteeseen.

– Postin jakelumuutokset eivät lamauta osoitteetonta suoramarkkinointia. On olemassa vaihtoehtoisia jakelukanavia, jotka varmistavat, että asiakkaidemme viestit saavuttavat edelleen kohderyhmänsä, Hansaprintin toimitusjohtaja Jukka Saariluoma kertoo.

Laatu toimii erottautumiskeinona

Suoramainonta on edelleen tehokas tapa tavoittaa asiakkaat, mutta sen on erotuttava massasta. Mainoksen väri ja laatu näkyvät asiakkaalle aivan ensimmäisenä.

– Laadukas painotuote ei ainoastaan houkuttele asiakkaita, vaan myös vahvistaa yrityksen brändiä ja mielikuvaa. Laatu on tärkeä erottautumiskeino ja sillä voi hyvinkin olla merkitystä yrityksen laatumielikuvan luomiseen asiakkaan silmissä, toteaa Saariluoma.

Suoramainoskampanjan toteutuksessa paperin laatu ja koko määrää myös merkittävästi painotuotteen hinnoittelua. Hansaprintin käyttämä paperiformaatti auttaa säästämään kuluissa.

– Valkoinen, puolikiiltävä paperi saattaa olla hieman harmaapohjaista vaihtoehtoa arvokkaampi, mutta hintaeroa pystytään tasoittamaan painotuotteen kokoa säätämällä. Näin saadaan hyödynnettyä laadukkaan paperin ulkonäkö, mutta kustannukset pysyvät silti kurissa, Hietarinta vinkkaa.

Myymälämarkkinoinnin ratkaisut saman katon alta

Kampanjoiden toteutuksessa laadukkaat ja huomiota herättävät myymälämainosmateriaalit ovat avainasemassa. Hansaprint tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua, jossa kampanjamateriaali ja siihen liittyvät tuotteet tarvittaessa suunnitellaan, toteutetaan ja toimitetaan suoraan kauppapaikkoihin, yhtenä kokonaisuutena. Tämä luo synergiaetua ja helpottaa asiakkaan elämää.

– Meidän kauttamme asiakas saa kaiken tarvittavan niin sanotusti yhdeltä luukulta, mikä tekee kampanjoiden toteuttamisesta sujuvaa ja kustannustehokasta. Valikoimastamme löytyy muun muassa julisteet, teippaukset, banderollit, hyllymateriaalit, standit ja displayt, Hietarinta listaa.

Ekologisesti kestäviä painotuotteita

Hansaprint huomioi myös ekologisuuden ja kestävän kehityksen kaikissa painopalveluissaan. Yritys käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja painomenetelmiä, jonka vuoksi Hansaprintin tuotteet ovat vastuullinen valinta.

– Olemme sitoutuneet vähentämään ympäristövaikutuksiamme ja tarjoamaan asiakkaillemme kestäviä painoratkaisuja, kertoo Saariluoma.

– Tarjoamme asiakkaillemme PEFC-sertifioituja painotuotteita, lisäksi heatset-tuotteisiimme saamme EU-ecolabel ympäristömerkin, Hietarinta täsmentää.

 

Hansaprintin tarjoamat kokonaisvaltaiset painopalvelut ovat avain tehokkaaseen ja erottuvaan markkinointiin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan sinulle sopivista painoratkaisuista

Tutustu painopalveluihimme ja myymälämarkkinoinnin vaihtoehtoihin.