Hansaprint toteutti CPX Groupin kansaivälisen konferenssin visuaalisen ilmeen.

Hansaprint toteutti CPX Groupin kansaivälisen konferenssin visuaalisen ilmeen, 3D logot, opasteet sekä painotuotteet. Tapahtumapaikkana oli historiallinen Vanajanlinna Hämeenlinnassa ja osallistujia saapui 12:sta maasta aina USA:ta ja Thaimaata myöden.

Ilme rakennettiin paitsi itse tapahtuman, myös historiallisen miljöön henkeen sopivaksi. Opasteet toteutettiin itse suunnitelluilla ”vaakunoilla”, missä runkona toimi kotimainen koivu ja heinäseipäät. Osallistujien nimikyltit olivat myös vaakunan näköisiä. CPX Groupin ja tapahtuman logoista luotiin näyttävät 3D suurennokset. Tapahtumaan liittyvää yritysvierailua juhlistettiin värikkäillä lipuilla ja punaisella matolla. Osallistujien paikoilla olevat nimikyltit valmistettiin koivuvanerista tulostamalla ja jyrsimällä. Kokoustilan kattoon luotiin valojen avulla revontulet.

CPX Groupin perustajajäsenen Tatsuo Kotanin (President of ISETO Corporation, Japan) mielestä tapahtumaa varten tehdyt visuaaliset elementit loivat puitteet ”hyvälle yhteistyön hengelle” ja innoittivat osallistujia työntäyteisten päivien ajan.

”Hansaprintin toteuttama tapahtumailme sai kaikilta konferenssin osallistujilta ihastuneen vastaanoton. Seuraavien tapahtumien järjestelyjä ajatellen rima on Vanajanlinnan kokouksen jälkeen entistä korkeammalla”, sanoo CPX Groupin General Manager, englantilainen Fraser Church.

”Huolella suunniteltu ja toteutettu tapahtumailme loi CPX Groupin työkokoukseen Vanajanlinnan miljööseen istuvan ilmapiirin ja hengen, mikä edesauttoi kokouksen varsinaisten tavoitteiden toteutumista”, toteaa Hansaprintin asiakkuusjohtaja Harri Kalliokoski.

Hansaprint toteuttaa innovatiivisia ja visuaalisesti näyttäviä tapahtumailmeitä ja toimitilojen uudistuksia. Toimitilojen stailauksen ei tarvitse olla raskas ja aikaavievä prosessi, vaan voidaan toteuttaa pintoja luovasti uudistaen.