Uudistunut Habitare Pro on kolmipäiväinen ammattilaisille omistettu tapahtuma, joka tarjoaa arkkitehdeille, suunnittelijoille, ostajille sekä lehdistölle mahdollisuuden tavata toisiaan.

– Yhdistävinä tekijöinä ovat muotoiluala ja tilat, eli visuaalisuus on tapahtumassa hyvin keskeisessä roolissa, Helsingin Messukeskuksen viestinnän asiantuntija Pia Sievinen kertoo.

– Kävijän näkökulmasta on tärkeää ja kiinnostavaa, että alan toimijat eri sektoreilta esittäytyvät samassa paikassa. Silloin tapahtuu myös sattumanvaraisia kohtaamisia ja avautuu mahdollisuuksia, joita voi syntyä vain kasvotusten tavattaessa.

Hansaprint tarjoaa sisustusratkaisut ammattilaisille

Hansaprint on mukana Habitare Pro -tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa. Sisustusratkaisujen valikoimaansa runsaasti laajentaneelle painotuotteiden moniosaajalle tämä onkin luontevaa. Hansaprintin sisustusratkaisujen tarjoama on suunnattu nimenomaan arkkitehdeille, sisustus- ja tilasuunnittelijoille sekä muille alan ammattilaisille.

– Haluamme olla esillä ja päästä keskustelemaan ihmisten kanssa siellä, missä uskomme kohderyhmämme ja asiakkaidemme olevan, Hansaprintin myyntijohtaja Tommi Ketola kertoo.

– Tapahtumassa pääsemme tuomaan esiin mahdollisuuksia ja ratkaisuja, joita asiakkaamme voivat meidän avullamme tarjota omille asiakkailleen heidän kohteissaan. Näitä ovat esimerkiksi toimistot, toimistorakennukset, hotellit ja julkiset tilat.

Näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä samalla ratkaisulla

Hansaprintin valmistamat kullanväriset tervetulo-opasteet on kiinnitetty lautaverhoillulle seinälle.

 

Hansaprintin vaikuttavat ja viihtyisyyttä parantavat visuaaliset ratkaisut perustuvat Ketolan mukaan pääsääntöisesti tulostamiseen.

– Tällä hetkellä nostaisin tarjoamastamme esiin erityisesti sisustustekstiilit ja opasteet, joilla voidaan näyttävyyden ohella tukea tilojen toiminnallisuutta ja käytännöllisyyttä. Valikoimamme on erittäin monipuolinen ja autamme mielellämme valitsemaan kuhunkin kohteeseen juuri oikeat ratkaisut.

Tämän allekirjoittaa myös Sievinen, joka oman visuaalisen ammattitaustansa vuoksi tuntee Hansaprintin entuudestaan.

– Minulle se tarkoittaa nimenä laatua, toimitusvarmuutta ja luotettavuutta. Heiltä voi kysyä mitä vain ja ammattitaitoa ja osaamista löytyy. Se puolestaan mahdollistaa suuren mittakaavan ja haastavatkin ratkaisut.

Habitare Pro järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 13.-15.9. Tule tapaamaan hansalaisia osastolle 6b70! 

Tapahtumasta lisää Helsingin Messukeskuksen sivuilla 

Tutustu tarkemmin

 

Aiheesta lisää

Hansaprintin valikoimassa ei tarvitse tyytyä kompromisseihin 
Hansaprint toteuttaa sisustusprojektit kaiken kattavina kokonaisuuksina, mutta tarjoaa myös laadukkaita palveluita yhteistyössä ulkopuolisten suunnittelijoiden kanssa. Kun kiinteistöalan konsultointia ja energiainvestointien rahoitusta tarjoavalle Forus Oy:lle toteutettiin uusien toimitilojen sisustusprojekti, oli Hansaprintillä ja Design Siri Huovilalla mahdollisuus hyödyntää kollektiivista ammattitaitoa.

Ikkunateippauksilla työrauhaa ja näyttävyyttä MTV:n uuteen pöllölaaksoon 
Kun mediayhtiö MTV muutti hiljattain Pöllölaaksona tunnetun toimituskokonaisuutensa kuuluisasta Pasilan sijainnistaan uusiin toimitiloihin Vallilaan pääsi Hansaprint tarjoamillaan sisustusratkaisuilla osaksi kotimaista mediahistoriaa. 

 

Inspiraatiota tilasuunnitteluun löydät myös sosiaalisen median kanavistamme:
Löydät meidät LinkedInistä
Hansaprint Instagramissa
Olemme Facebookissa