Hansaprint hakee henkilöitä koulutettavaksi erilaisiin tuotannon tehtäviin Hansaprintin Turengin tehtaalle. Jos sinua kiinnostaa työskentely uusimman tulostustekniikan parissa, mukavat työkaverit sekä kehittyvä työympäristö, tämä ohjelma voi olla juuri sinua varten! 

Hansaprint on tulostamisen moniosaaja. Meiltä syntyy niin perinteiset tulosteet, kuten paperilaskut ja kirjat, kuin viimeisimmät uutuudet visuaalisen kommunikoinnin ja sisustusratkaisujen saralla. Tarjolla on nyt polku tulostamisen ja jälkikäsittelyn ammattilaiseksi. 

Kuvassa näkyy suuren paperin leikkausta.

Koulutusohjelman kesto on noin vuosi, jonka aikana perehdytämme sinut monipuolisesti tuotannon tehtäviin. Koulutuksen ajalta maksamme palkkaa. Meillä aika ei tule pitkäksi, sillä joustava työskentely eri tehtävissä tuo mukavaa vaihtelua päivittäiseen puurtamiseen. 

Toimintamme on erityisesti visuaalisen kommunikoinnin, kuten myymälämarkkinoinnin ja sisustusratkaisujen osalta kasvuvaihteessa. Nyt on hyvä tilaisuus lähteä matkaan rakentamaan tulevaisuuden menestystuotteita. 

Mikäli kiinnostuit aiheesta, liitteenä löytyy ohjeet koulutusohjelmaan hakemiseen sekä lyhyet kuvaukset tehtävistä, joihin koulutusohjelma tähtää. Koulutamme kaikki osallistujat vähintään kahteen eri tehtävään. 

Lisätietoja antavat: 

Tervetuloa mukaan Hansaprintin värikkääseen matkaan! 

Lue lisää koulutusohjelmasta täältä.

Lue lisää tehtävistä täältä.