Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja odotamme innolla aktiivista yhteistyötä jatkossakin!

Puhetta kirjoista HansaBookin Afterworkeilla

Vietimme elokuussa yhdessä asiakkaidemme kanssa Afterwork-iltaa helsinkiläisessä Santa Fé -ravintolassa hyvän ruoan ja rennon jutustelun merkeissä. Vieraita tilaisuudessamme oli noin 40 henkilöä ja oli mukavaa huomata, kuinka aktiivista keskustelua tapahtumamme sai aikaan puolin ja toisin. Tilaisuudessa vaihdettiin näkemyksiä sekä yleisesti suomalaisesta kirjapainotoiminnasta että osallistujien huomioista liittyen ajankohtaisiin kirjamaailman trendeihin tänä syksynä.

Tapahtuma oli erittäin onnistunut ja saimmekin sen myötä ainutlaatuista informaatiota asiakkaidemme toiveista ja odotuksista. Me HansaBookilla puolestamme halusimme tuoda esiin kykymme tarjota jatkossakin joustavia ratkaisuja sekä pienemmille että suuremmille kustantaja-asiakkaillemme. Tämä koostuu ennen kaikkea luotettavasta palvelusta ja lyhyistä toimitusajoista, jotka pystymme asiakkaillemme takaamaan. Pehmeäkantiset kirjat valmistuvat kauttamme viiden arkipäivän aikana ja kovakantisten kirjojen tuotantoaika on noin 10 arkipäivää.

Toinen kiinnostusta herättänyt aihe oli hakemamme Avainlippu-tunnus, jonka myöntämisestä saimme kuulla melko pian tilaisuuden jälkeen. Tunnuksen saaminen korostaa osaltaan sitä, että olemme suomalainen kirjapaino, jonka tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä. Jatkossa asiakkaamme voivat täten hyödyntää Avainlippu-logoa omissa tuotteissaan lataamalla sen vaivattomasti suoraan nettisivuiltamme.

Kiitämme kaikkia tapahtumaan osallistuneita ja odotamme innolla aktiivista yhteistyötä jatkossakin!