Hansaprint Turenki on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. kirjoja, suurkuvatulosteita sekä promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta ja turvapainotuotteita sekä edellisiin liittyviä palveluita. Tehtaalla työskentelee noin 50 henkilöä.

 

Tehtävän kuvaus:

Haemme tulostus operaattoria monipuoliseen tulostusympäristöön Turengin tehtaalle. Tehtävä sisältää tulostusta niin arkki- kuin rullakoneilla sekä niihin välittömästi liittyviä tehtäviä. Pääosa tulostuksesta on 4-väritulostusta, osa yksiväristä. Aikaisempi tulostuskokemus on suotavaa, mutta ei välttämätöntä.

 

Työ on kaksivuorotyötä välillä maanantai – perjantai. Työsuhde tehtävässä on vakituinen.

Edellytämme hakijoilta

  • Asennetta, jossa töiden hoitaminen sovitusti ja asiakaslähtöisesti on ykkösasia
  • Organisointikykyä, käytännön ymmärrystä tulostustuotannosta
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja halua kehittää omaa työympäristöä, tehokkuutta
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisuun
  • Graafisen alan perusteiden hallitsemista
  • Luottokelpoisuutta ja suostumusta turvaselvityksen tekemiseen tarvittaessa

 

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Rolle Kruuti (puh. 050 317 5946, rolle.kruuti@hansaprint.fi). Yhteydenotot ja hakemukset viimeistään 18.6.2021 mennessä.

 

Hansaprint on visuaalisen kommunikoinnin, markkinointilogistiikan, suoramarkkinoinnin ja heatset-painamisen moniosaaja. Hansaprint on osa TS-yhtymä -mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa. Myynnin ja asiakaspalvelun toimipisteet ovat Helsingissä, Turussa ja Turengissa.

 

www.hansaprint.fi