Kirjat ja tuotemanuaalit kustannustehokkaasti

Hansaprint tarjoaa palvelukonseptin, joka mahdollistaa sekä pienten että suurten kirjaerien tilaamisen kustannustehokkaasti. Tarvepainatukseen perustuva tuotantomme takaa kirjojen saatavuuden juuri silloin kun niitä tarvitaan. Lisäerien valmistaminen onnistuu näppärästi kirjan todellisen kysynnän mukaan. Näin varastointi- ja makulointikulut minimoituvat. Asiakkaamme kirjatuotanto toimii kestävällä ja ekologisella pohjalla.

Hansaprin,tuotteet, kirjat

Tarvepainatuksen edut

Lisäerien painaminen ykköshinnalla

Joustavan tilaus- ja toimitusprosessimme myötä asiakkaamme pystyvät pitämään kirjatarjontansa jatkuvasti optimaalisena. Lisäerien painaminen tapahtuu vakioidulla yksikköhinnalla ja toimitusaika pysyy lyhyenä. Tilattavan kirjaerän koko voi vaihdella muutamasta kymmenestä kappaleesta useiden satojen kappaleiden eriin. Pehmeäkantiset kirjat valmistuvat viiden arkipäivän aikana ja kovakantisten kirjojen tuotantoaika on 10 arkipäivää.

Päivittyvä tietoa kirjoihin helposti

Hansaprintin HansaBook sähköinen palvelukonsepti soveltuuu loistavasti kirjatuotteisiin, joiden sisältämä tieto vaatii ajoittaista päivittämistä. Joustavan uusintapainatuksen johdosta tuotteiden sisältämä tieto pysyy ajantasaisena ja vanhentuneen tiedon aiheuttamaa kirjahävikkiä ei synny.

Tuotemanuaalit menekin mukaan

Tarvepainatus soveltuu erityisesti tuotemanuaalien ja erilaisten ohjekirjojen tuotantoon. Tuotemanuaaleja voidaan painaa asiakkaan päätuotteen menekkiä mukaillen. Tämä tuo mukanaan selkeitä kustannussäästöjä, kun ylimääräiset varastointikustannukset pienenevät eikä pääomaa sitoudu manuaalien säilömiseen.

Voit tilata painotuotteen joustavasti todellisen tarpeen mukaan ekologisesti ja kustannustehokkaasti.

Pyydä tarjous
[modula id="3782"]

Ota yhteyttä niin
kerromme lisää

Eveliina Salmi
Customer serviceBooks and product manuals
Eveliina SalmiCustomer service
Harri Setälä
Customer serviceBooks and product manuals
Harri SetäläCustomer service
Jenny Eromäki
Sales ManagerBooks and product manuals
Jenny EromäkiSales Manager
Maria Luoma
Sales ManagerBooks and product manuals, Direct Mail, Forms
Maria LuomaSales Manager
Taisto Junkkari
Sales and Development ManagerBooks and product manuals, Direct Mail, Logistics services, Security Printing
Taisto JunkkariSales and Development Manager