Haetaan tuotannon esimiestä Hansaprintin Turengin tehtaalle

 

Tehtävän kuvaus

Hansaprint Turengin tehdas on moderni ja monipuolinen tulostustehdas, jossa tuotetaan mm. kirjoja, suurkuvatulosteita ja promootiorakenteita, kohdennettua suoramarkkinointia, transaktiotulostusta, turvapainotuotteita ja sanomalehtiä sekä edellisiin liittyviä palveluita. Tehtaalla työskentelee noin 50 hansalaista.

Tuotannon esimiehen toimenkuvaan sisältyy:

 • Vastaa oman vastuualueen (ensisijaisesti suurkuvatuotanto) osalta tehtaan tuotannon laadusta ja läpimenosta
 • Toimii oman vastuualueen työntekijöiden esimiehenä (noin 20 henkilöä)
 • Runsaasti yhteistyössä myynnin kanssa, tilausten aikataulut ja teknisten ratkaisujen suunnittelu
 • Kunnossapidon koordinointi, materiaalitilaukset
 • Osallistuu tehtaan tuotantoprosessien, laadun, tuotantovarmuuden ja kustannustehokkuuden kehittämiseen
 • Osallistuu tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen yhdessä yksikön muun johdon ja henkilöstön kanssa

Tuotannon esimies raportoi tehdaspäällikölle.

 

Edellytämme hakijalta

 • Kokemusta tuotantotehtävistä, erityisesti työnjohto / esimiestehtävistä
 • Kykyä toimia jämptinä, mutta reiluna esimiehenä, joka ymmärtää aina asiakkaiden edun
 • Kielitaitoa, miniminä on erinomainen suomen kielen ja sujuva englannin kielen taito sekä puhuttuna että kirjoitettuna
 • Aloitteellisuutta tehtaan ja tulosyksikön tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä
 • Erilaisten tulostustekniikoiden ja materiaalien tuntemusta riittävässä määrin, erityisesti arvostamme suurkuvatuotannon tuntemusta
 • Kykyä toimia positiivisessa ja kehittävässä yhteistyössä niin tehtaan henkilökunnan, kuin muiden hansalaisten ja asiakkaiden kanssa

 

Lisätietoja tehtävästä

Lisätietoja tehtävästä antavat tehdaspäällikkö Rolle Kruuti (puh. 050 317 5946, rolle.kruuti@hansaprint.fi) ja yksikön johtaja Jukka Saariluoma (puh. 010 542 5850, jukka.saariluoma@hansaprint.fi). Tehtävä täytetään ripeästi, heti kun sopiva hakija löytyy, yhteydenotot mahdollisimman nopeasti.

 

Hansaprint Oy

Hansaprint on suomalainen painamisen ja tulostamisen moniosaaja. Palvelemme asiakkaitamme laajalla ja monipuolisella tuote- ja palveluvalikoimalla. Perinteistä painamista edustaa muun muassa osoitteeton suoramarkkinointi, aikakauslehdet ja kuvastot. Tulostamalla toteutamme asiakkaillemme näyttävää myymälämarkkinointia, toimitilojen ilmeen uudistuksia, tarpeeseen pohjautuvaa tuotantopalvelua kuten kirjoja ja manuaaleja kustantajille ja teollisuudelle sekä monia muita painotuotteita.

Tarjoamme myös painotuotteisiin liittyviä palveluja suunnittelusta asennukseen, sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Sähköiset tilausjärjestelmät täydentävät monikanavaista asiakaspalveluamme.

Hansaprint on osa TS-yhtymä -mediakonsernia. Hansaprintin pääkonttori sijaitsee Turussa. Myynnin ja asiakaspalvelun toimipisteet ovat Vantaalla, Turussa ja Turengissa. Tuotantolaitokset sijaitsevat Turussa (perinteinen painaminen) ja Turengissa (digitaalinen tulostaminen). Hansaprintin sisaryrityksiä ovat arkkipaino Newprint Raisiossa ja uusmediatoimisto Nitro Turussa ja Helsingissä. Katso lisää www.hansaprint.fi.