”Paras tunne tulee ylivoimaisesti siitä, että heti alusta lähtien saa olla mukana auttamassa asiakasta.”

Tätä painottaa myyntipäällikkömme Pekka Meriläinen, joka on fokuksessa maaliskuun asiantuntijaesittelyssä. Hänestä parasta päivittäisessä työarjessa on edelleen se, että saa olla matkassa valitsemassa asiakkaan tarpeeseen soveltuvia materiaaleja.

– Ja nimenomaan niin, että hyödynnetään myös oikeita ja parhaita tekniikoita kyseiseen asiakkaan projektiin. Näin saadaan näyttävä ja tyylikäs lopputulos. Ehkä olen jollakin tavalla naiivi ihminen, mutta pidän työssäni siitä, että saan auttaa muita, Pekka lisää hymyillen.

Vaihtoehtoja ja valinnanvaraa materiaaleissa onkin asiakkaille yllin kyllin. Tämän päivän mahdollisuuksista kertoo pelkistetty esimerkki tyypillisestä tilanteesta: asiakas haluaa tilaan suurikokoisen kuvan. Mitä seuraavaksi?

– Näyttävän kuvan voi toteuttaa verhoon, tapetille, kankaalle, tarralle, akustiikkalevyyn, alumiiniin, puuhun ja niin edelleen. Oikeastaan mikä tahansa materiaali käy. Meillä on valikoimissa myös esimerkiksi allergiaystävällisiä sekä antibakteerisia kankaita ja -kalvoja.

Tilojen visuaalisten ja toiminnallisten muutosten rinnalla Pekalla on paljon muun muassa näyttämö- ja esitystekniikkaan liittyviä, esimerkiksi tilaa ja tunnelmaa käsittäviä projekteja, joissa visuaalisuudella on valtava voima elämyksen kokemisen kannalta.

– On hienoa olla todistamassa, mitä vaikkapa 200–300-neliöisen näyttämön taustaksi pystytään toteuttamaan yhdessä taitavan tuotantotiimin kanssa esimerkiksi ooppera-, teatteri- ja konserttiesityksiin.”Teknologia ja tekniikka kiinnostavat minua ennen kaikkea sen vuoksi, että on aina yhtä palkitsevaa huomata,
miten upeita visuaalisia kokonaisuuksia niitä käyttämällä saadaan aikaiseksi.”

– Pekka Meriläinen, myyntipäällikkö, Hansaprint Oy –

 

Ääretön mielenkiinto suurkuvatulostamiseen

Pekka on suhtautunut suurkuvatulostamiseen aina äärettömällä mielenkiinnolla. Innostus alkoi oikeastaan heti siinä vaiheessa, kun kyseinen teknologia alkoi lisääntymään Suomessa vajaat 30 vuotta sitten.

– Eikä sitä tekniikkaa tuolloin oikeastaan ollut juuri missään muuallakaan tarjolla, eli olimme tietyllä tavalla edelläkävijämaita sen suhteen.

– Olen huomannut maailmallakin liikkuessa, että olemme edelleen täällä kotimaassa hyvin perillä toimialamme uusimmista mahdollisuuksista ja edustamme osaamisen kärkeä.

Pekka on tehnyt pitkän uran graafisessa teollisuudessa. Hän on työurallaan ollut oikeastaan joko myynti-, johto- tai kehitystehtävissä. Usein toimi on ollut ennemminkin yhdistelmä eri rooleja.

– Kaikkea näitä yhdistävänä tekijänä on edelleen jatkuva innovointi ja uuden etsiminen sekä vastuullisuus ja ihmiset.

Pekka Meriläinen luotsasi toimitusjohtajana tämän vuoden alussa Hansaprint Oy:hyn sulautunutta Arazzo Oy:tä – itse asiassa hän oli myös tämän vuonna 2005 perustetun yhtiön yksi perustajajäsenistä.

Vuoden 2022 trendit

  • Enää ei pelkästään värjätä jotakin materiaalia, vaan itse materiaalilta ja pinnalta halutaan uutta ja erilaista – näyttävämpää kokonaisuutta. Tämä trendi on ollut esillä jo jonkun aikaa ja tulee entisestään kasvamaan.

Kaipaatko ideoita? Poimi Pekan artikkelivinkki

Pekka vinkkaa tutustumaan näillä verkkosivuilla tarkemmin blogiartikkeliin: Sisustusarkkitehti vai sisustussuunnittelija vai ”avaimet käteen -toteutus. Kevään aikana monessa yrityksessä palataan työskentelyssä mahdollisesti hybridimalliin. Sen vuoksi työntekijämäärä toimistoissa lähitöiden myötä jälleen lisääntyy. Moni toimistotila joutuukin nyt tavallaan ”kilpailemaan” etätyön kanssa.

Lue lisää toimistojen viihtyisyysasiaa täältä

Tästä pääset muihin artikkeleihin

Kysy Pekalta ja muilta asiantuntijoiltamme lisää

Muun muassa tilamuutoksiin ja suurkuvatulostamiseen liittyvässä ideoinnissa, suunnittelussa ja teknisessä toteutuksessa sinua auttavat tietysti taitavat Hansaprinttiläiset. Tarvittaessa etäkonsultoimme tai tulemme mahdollisuuksien mukaan myös käymään – ja teemme ehdotuksen siitä, miten tilan visuaalinen ilme toteutetaan tyylikkääksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Muistathan, että saat kauttamme myös trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti. Autamme aina parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai hyödynnä näppärää yhteydenottolomakettamme.

Pekka Meriläinen
myyntipäällikkö, sisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
p. 040 539 8599
pekka.merilainen@hansaprint.fi

 

Väriä elämään, muista sosiaalisen median kanavamme

Hansaprint Instagramissa

Löydät meidät LinkedInistä

Olemme Facebookissa

Hansaprintiltä tapetit myös omasta valokuvasta
Tunnelmaa toimitiloihin maisematapetilla