”Suurilla tulostimilla saadaan juuri haluttua sävyä tai kuvaa aikaiseksi, joten yksittäisen huoneen tai tilakokonaisuuden ilme muuttuu hetkessä halutun kaltaiseksi.” 

Hansaprintin toisena asiantuntijana esittelyvuoron saa myyntipäällikkömme Santeri Saastamoinen, jolla on pitkä ja monipuolinen tausta graafisen teollisuuden saralta. Santeri työskenteli aikoinaan asiakkuuksien parissa projektipäällikkönä mainostoimistossa, kun loppuvuodesta 2009 hänelle avautui mahdollisuus lähteä yrittäjäksi Arazzoon.

– Arazzossa oivalsin suurkuvatulostuksen kasvavat mahdollisuudet esimerkiksi toimitilasisustuksissa. Asiakasprojektien hoitamisen lisäksi toimin Arazzossa alkuun toimitusjohtajana ja myöhemmin hallituksen puheenjohtajana, Santeri taustoittaa.

– Minulla on pitkä kokemus yritysten toimitilojen ja HoReCa-alan printtitoteutuksista. Esimerkiksi edistykselliset näkösuojateippaukset, selkeät opasteet sekä koko seinäpinta-alan kattavat visuaaliset ja akustoivat kuvatulosteet löytyvät kokemuspankistani.

Innovatiivisuus ja uuden tekeminen on ollut Santeri Saastamoiselle hänen työurallaan
aina tärkeä johtoteema: ”Olen ollut innokas kokeilemaan uusia materiaaleja, jolloin
asiakkaalle on pystytty tarjoamaan ainutlaatuista ja ennennäkemätöntä.

Ymmärrys kokonaisuudesta

Kuluvan vuoden alussa Arazzo fuusioitiin Hansaprint Oy:hyn ja positiivinen Santeri on tuttuakin tutumpi näky asiakasrajapinnassa erityyppisissä tilamuutosprojekteissa. Aikaisemman työhistoriansa vuoksi Santerilla on vahva käsitys kokonaisuuksien läpiviennistä suunnittelusta asennukseen saakka. 

On aina hieno tunne onnistua yhdessä asiakkaan ja meidän ammattitaitoisen tuotantotiimimme kanssa. Paras mahdollinen graafinen toteutustapa, kaunis, toimiva ja mielenkiintoinen lopputulos kruunaa koko kakun. 

Suurkuvatulostus on Santerin mielestä kiehtova laji, sillä suurilla painoteollisuuden tulostimilla saadaan juuri haluttua sävyä tai kuvapintaa aikaiseksi. Näin tilan ilme saadaan lyhyessäkin ajassa ja ennen muuta kevyin ratkaisuin halutun kaltaiseksi – ilman raskasta ja rakenteellista remonttia. 

– Jokaisen tilamuutoksen yhteydessä on hyvä ottaa yhteyttä ammattilaiseen jo suunnitteluvaiheessa ja kartoittaa vaihtoehdot esimerkiksi käytettävien materiaalien suhteen. On aivan tila- ja yrityskohtainen asia, millaista ilmettä, toiminnallisuutta ja tunnelmaa tavoitellaan, Santeri muistuttaa.

Yhteistyössä graafisen teollisuuden ammattilaisten kanssa löydetään uusia näkökulmia,
oivalluksia ja mahdollisia innovatiivisia toteutustapoja tilamuutosprojekteihin.

Vuoden 2022 trendit

  1. Monipuoliset tila-akustiikkaa parantavat kuvatulosteet, levyt ja kankaat – nämä ovat moderneissa avokonttoriympäristöissä samaan aikaan sekä somistavia että akustoivia ratkaisuja: tila voidaan jaotella helposti eri käyttötarkoitusten mukaan.
  2. Ekologiset ja aikaa kestävät printtiratkaisut sekä muun muassa kierrätysmateriaalien käyttö. Jokaisesta tuotekategoriastamme löytyykin tänä päivänä myös ympäristöä vähemmän kuormittava vaihtoehto. 
  3. Biofilian hyödyntäminen tilasuunnittelussa = ihmisen sisäsyntyinen tarve olla osa luontoa. Kuinka tuoda luonto toimitilan sisälle? Ihan aina ei voi tuoda koko metsää toimitilaan ja silloin ”epäsuora luontokokemus” voidaan luoda erilaisten laadukkaiden luontoaiheisten suurkuvatulosteiden avulla. 

Kaipaatko ideoita? Poimi Santerin artikkelivinkki

Santeri vinkkaa tutustumaan näillä verkkosivuilla tarkemmin aiheeseen, joka käsittelee kustomoituja visuaalisia kankaita. Räätälöidyt verhot, tyynyt sekä verhoilut toimivat julkisessa tilassa katseenvangitsijana. Kankaat voidaan räätälöidä haluamasi visuaalisuuden mukaan. 

Organisaation brändivärit, logot ja kuosit voidaan painaa kankaille, jolloin ne luovat huolitellun kokonaisuuden yrityksestäsi, joka ei jää työntekijöiltäsi ja asiakkailtasi huomaamatta.

Lukaise se ja kysy tarvittaessa lisätietoja, jos mielessäsi on neuvottelutilan, toimiston, kauppakeskuksen tai jonkun muun tilan päivitys ja tunnelman luonti visuaalisilla pinnoilla. Klikkaa tästä aiheeseen.

Kysy Santerilta ja muilta asiantuntijoiltamme lisää

Ideoinnissa auttavat myös taitavat Hansaprinttiläiset. Tarvittaessa etäkonsultoimme tai tulemme mahdollisuuksien mukaan mielellämme käymään – ja teemme ehdotuksen siitä, miten tilailme toteutetaan tyylikkääksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Muistathan, että saat kauttamme myös trendikkäät sisustusmateriaalit kattavasti, joustavasti ja laadukkaasti. Autamme aina parhaiden valintojen löytämisessä. Ota yhteyttä suoraan asiantuntijoihimme tai hyödynnä näppärää yhteydenottolomakettamme.

Santeri Saastamoinen
myyntipäällikkö, sisustusratkaisut ja suurkuvatulostus
p. 040 414 7060
santeri.saastamoinen@hansaprint.fi

 

Väriä elämään, muista sosiaalisen median kanavamme

Hansaprint Instagramissa

Löydät meidät LinkedInistä

Olemme Facebookissa

Hansaprintiltä tapetit myös omasta valokuvasta
Tunnelmaa toimitiloihin maisematapetilla