Erilaiset lattiasermit toimivat erinomaisina tilanjakajina avokonttoreissa ja samalla ne toimivat akustoivina elementteinä. Nyt voit saada laadukkaat sermit omalla yritysilmeellä tai vaikkapa mieleisilläsi valokuvilla kuvitettuna. Hyvällä suunnittelulla voidaan visuaalisuuden ja tilojen rajaamisen lisäksi vaikuttaa akustiikkaan positiivisesti.

Lattiasermin rakenne muodostuu alumiinisesta kehyksestä, jonka sisällä on akustiikkalevy. Kehykseen pingotettava pintakangas voidaan toteuttaa vapaasti, jotta lopputuloksena on juuri halututtu visuaalisuus tai brändin mukainen ilme. Hyödyntämällä erityyppisiä kankaita luodaan elävyyttä ja syvyyttä kuvatulosteisiin. Pintakangas on saatavissa myös antibakteerisena. Sermit on mahdollista toteuttaa omien mittojen mukaisesti moniin tarpeisiin.

Hansaprintin akustoiva tilanjakaja painatettuna omalla kuvituksella

Sermit ovat valmistettu Suomessa laadukkaista materiaaleista ja ne ovat hyvin pitkäikäisiä. Mikäli matkan varrella sermin pintaa kohtaa vahinko, yritysilme tai sisustuksen tyyli muuttuu, voi sermeihin helposti uusia pelkän pintakankaan jatkamaan tuotteen elinkaarta.

Joko sinulla heräsi ajatuksia, miltä teidän uudet tilanjakajanne voisivat näyttää? Kysy lisätietoja tuotteen lukuisista mahdollisuuksista Pekka Meriläiseltä, puh. 040 539 8599, pekka.merilainen@arazzo.fi